DEMİRHAN, ÖYLE BİR SORU SORDU Kİ?
ÖZEL HABER/ 25.Dönem Ak Parti Yalova Milletvekili Adayı Mehmet Demirhan'dan son derece ilginç ve dikkat çekici bir çıkış geldi. Mehmet Demirhan sosyal medya hesabından,"Değerli Çınarcık'lı hemşerilerim! Neden Çınarcık İlçemizin logosu gülen yüz?" diye sordu.mehmet-demirhan-gulenyuz

LOGO DA ÖRGÜT LİDERİNİN ADI VAR!

Son yerel seçimlerle 42 yıl sonra CHP'ye geçen Çınarcık'ın logosunda, 15 Temmuz da hain darbe girişiminde bulunan FETÖ liderinin ismi anılmakta. Çınarcık'ı logo bahanesiyle FETÖ liderinin adıyla donatan ve halkın tepkisini çeken Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt bununla da yetinmeyip FETÖ liderinin adıyla bir gazete de çıkarmaya başladı.gulen-yuz-cinarcik-1

Yalova'nın tanınmış iş adamlarından olan vekil adayı Mehmet Demirhan'ın bu konuya dikkat çekip sorduğu soruyla gözler Çınarcık'a çevrilirken konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;korkmaz

"Çınarcık'ta çok açık bir şekilde Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) propagandası yapılıyor. Bunu yapan kişi, geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisinde Ak Parti'ye övgüler yağdıran sözde CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'tur. CHP'nin içine adeta sızmış bu zat, cemaatin desteğini alarak 30 Mart Yerel Seçimlerini kazanmış ve Çınarcık'a Belediye Başkanı olmuştur.
Çınarcık'ta kurulan baskı ortamı bir noktadan sonra FETÖ liderinin isminin kullanıldığı bir sloganla insanların bilinçaltını etkileyip artarak devam etmiştir.
En kritik zamanda FETÖ'nün yayın organı olan ZAMAN gazetesinin çarşaf çarşaf ilanının belediyenin bilboardlarında yayınlanmasına göz yuman Çınarcık Belediye Başkanı bununla da kalmamış, Çınarcık'ta her yeri "GÜLEN YÜZ ÇINARCIK" yazısıyla donatmıştır.
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, neden "GÜLER" YÜZ ÇINARCIK değil sorularına cevap veremediği gibi, hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'dan sonra da ısrarla bu hain Terör Örgütü liderinin isminin geçtiği "GÜLEN YÜZ ÇINARCIK" sloganını kullanmaya devam ederek hem halk üzerinde psikolojik baskı kurmaya hem de başarısız darbe girişimiyle morali bozulan örgüt üyelerine mesaj vermeye devam etmiştir.
Sadece mensuplarının anlayabileceği bir kripto sistemi kullanıldığı ve bütün iş ve iletişimini bu şekilde yaptığı artık mahkeme raporlarında net olarak bilinen örgütün liderinin adının ısrarla bir ilçede bu şekilde kullanılmasını gözardı etmek, bunda bir mana aramamak;  gizlenmek için her yolun mübah kabul edildiği örgütün değirmenine su taşımak olur.
30 Mart seçimlerinde Başkan Adayı Avni Kurt'un, cemaatçi oldukları bilinen bazı siyasilerin desteğini aldığı Çınarcık'ta bilinen bir gerçektir.
Yine seçimlerde sandıkların tamamen cemaatçilerin kontrolünde tutulduğu iddiaları son derece ciddidir ve araştırıldığında, bunun iddianın ötesinde bir gerçek olduğunu görmek zor olmayacaktır.
Avni Kurt sıradan biri değildir.
Kendisi zaten bir kriptodur.
Siyasi yönü belli değildir.gulen-yuz-cinarcik
O yüzden "GÜLEN YÜZ ÇINARCIK" sloganı araştırılmalıdır.
Bu kadar açık hatalar yapıp hakkında yapılan bütün soruşturmalardan tereyağından kıl çeker gibi kurtulan başka bir Belediye Başkanı yoktur.
O yüzden "GÜLEN YÜZ ÇINARCIK" sloganı araştırılmalıdır.
Kurt ailesinin bazı mensuplarının tutuklanan bazı cemaatçilerle çok samimi ilişkileri olduğu bilinmektedir.
O yüzden "GÜLEN YÜZ ÇINARCIK" sloganı araştırılmalıdır.
Evet, Avni Kurt sıradan biri değildir.
Avni Kurt'un amcası, 80 ihtilalinde darbeciler tarafından Yalova Belediye Başkanı olarak atanmış biridir.
O yüzden "GÜLEN YÜZ ÇINARCIK" sloganı araştırılmalıdır.
15 Temmuz'da bu halkın üzerine kendi silahlarıyla ateş açılmış, halkın meclisine bomba atılmıştır.
Halk hain darbe girişimini önlemek için tankların altına yatmıştır.
Ülke olarak hala 15 Temmuz travmasını yaşayıp, 2. Girişim olacak endişesi yaşadığımız şu günlerde birileri bize bu acıları, bu travmaları yaşatan terör örgütü liderinin adını gerek belediyenin gazetesinde, gerekse slogan olarak kullanarak meydanlarda, afişlerde, otobüs duraklarında neden hala gözümüzün içine soktuğunu açıklaması lazım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.