DESTİCİ'DEN ERDOĞAN'A TEPKİ!
Hükümete verdiği destekle bilinen Ankara Milletvekili ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı bağış kampanyasını eleştirdi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan ve "Devleti yönetenler hata yaptığında yanlışa doğru diyemeyiz veya hatalı uygulamaları görmezden gelemeyiz" diyen Destici,"Covid 19 salgınından muzdarip birçok ülkenin maddi olarak halkını her alanda desteklediği bir süreçte devletimizin milletimizden yardım kampanyası başlığı altında bağış toplaması hem sosyal devlet ilkesine aykırıdır hem de insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile süregelmiş binlerce senelik devlet geleneğimize yabancı bir uygulamadır. Bunca senedir devletine kazancından vergi veren bir millete devlet hiç olmazsa iki ay veya üç ay ne kadar sürerse karantina süresi boyunca bakabilecek hazırlıkta olmalıydı. Zaten iktidarlarda devletin imkanlarını vatandaşına en iyi şekilde ben sunarım iddiasıyla ve vaatleriyle yönetime gelmiyorlar mı? " dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=reKopY_Lo1c&feature=youtu.be[/embed]

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/03/29/ersan-hoca-isyan-etti-bu-ulke-vatandasina-2-ay-bakamayacak-mi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.