DOLGU DURDU!
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Belediyenin eline yüzüne bulaştırdığı Sahil Dolgu Projesinin bir kez daha niye durduğu ortaya çıktı.
Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın 27.4.2016 tarihli şikayet dilekçesini dikkate alan Çevre Bakanlığının, Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü uyarması üzerine, 3.5.2016 tarihinde Çınarcık'a İstanbul'un inşaat pisliğini dökmek için bir kez daha gelen MİNA 1 adlı geminin yükünü boşaltmasına Çevre İl Müdürlüğü tarafından bu kez izin verilmediği ve geminin geri gönderildiği ortaya çıktı.

mina geri gitti
ISRARLI YAYIN YAPTIK


Özellikle DLH 4. Bölge Müdürünün," Oraya 8-10, 20 gemi boşalttığınız da daha giremezsiniz oraya. Gemi giremez. O zaman İstanbul’dan gemi kaldırmanın anlamı ne? 30 Dönüm arazi. Oraya en fazla 25-30 gemi boşalttığınız zaman  gemi daha girmez." açıklamalarını Revizyongazetesi.com'un yayınlaması ve ısrarlı yayınlarına devam etmesinin ardından dolguda çalışmalar yüzer bir duba vasıtasıyla devam etmiş ve dubanın üzerindeki malzemenin toprak karışımlı bir malzeme olduğu açık bir şekilde görülmüştü.

duba inşaat pisliği
KORKMAZ, GÖRÜNTÜLERİ BAKANLIĞA YOLLADI!

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın 27.4.2016 tarihli şikayet dilekçesiyle Çevre Bakanlığına müracaatının ardından Bakanlığın Yalova İl Müdürünü Ankara'ya çağırdığı edinilen bilgiler arasında bulunurken, 3.5.2016 tarihinde MİNA 1 adlı geminin yükünü boşaltmasına Yalova İl Çevre Müdürlüğü ekiplerince izin verilmediği ortaya çıktı.
Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

KORKMAZ"Evet gönül isterdi ki, Çınarcık Denizine dolgu bahanesiyle dökülen toprağa Ankara'ya hiç gitmeden, Bakanlık devreye girmeden müdahale edilseydi.
Benim konuyla ilgili fotoğraf ve görüntülerle yaptığım ısrarlı yayınlara rağmen yetkililerin duyarsızlığı sonucu elimizdeki görüntüleri Çevre Bakanlığına yolladım.
27.4.2016 tarihinde düğmeye basan Çevre Bakanlığının gerekli uyarıları yapması üzerine Çevre İl Müdürlüğü 3.5.2016 tarihinde Çınarcık Sahil Dolgu alanına İstanbul'un inşaat pisliğini bir kez daha dökmek için gelen MİNA 1 adlı gemiye izin vermiyor ve gemiyi geri gönderiyor.
Bakanlığın uyarısıyla Yalova Çevre İl Müdürlüğü elindeki bütün denetleme belge ve kayıtlarını bana yolladı ve böylece gerçeklerde ortaya çıkmış oldu.
Benim şikayetim sadece Çevre Bakanlığına olmadı.
Dolguda rüşvet iddialarını da İçişleri Bakanlığına bildirdim. O konuyla ilgili de İçişleri Bakanlığı düğmeye bastı ve çıkacak sonucu yakında göreceğiz."

mina 3

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.