DOLGU ULUSAL BASINDA
Yapılış şekliyle büyük tepki çeken sadece Revizyongazetesi.com'un gündemde tutmayı başardığı Çınarcık Sahil Dolgu Projesi ulusal basında.

Bugün Yenişafak Gazetesi, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ'ın verdiği bilgiler neticesinde konuyu haber yaptı.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ şöyle konuştu;

"Evet, CHP'li Düzce İl Başkanına, CHP'li Çınarcık Belediye Başkanının sahil dolgu projesinde iş ortağı olan firmanın sahibi tarafından yapılan saldırı bazı medya tarafından çarpıtılarak verilip olay Ak Partiye mal edilince ulusal basından arkadaşlara gerekli bilgi paylaşımını yapma gereği duydum.

Kaçak ve izinsiz dökümden sabıkalı firmanın sözde itibarını kurtarmak için kağıt üzerinde yapılan devir işlemlerine rağmen Düzce CHP İl Başkanına saldıran şahısın, CHP'li Çınarcık Belediyesinin iş ortağı olduğu gerçeğini herkes bilecek.

Yakında Çınarcık Sahil Dolgu Projesindeki Rüşvet Çarkını ve iddialarını da belgeleriyle birlikte ulusal basında göreceksiniz.

Herkes şunu bilsin ki, MEDYA DA TEKELLEŞMENİN PANZEHİRİ YEREL BASINDIR."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.