DOLGUDA ÖNEMLİ İDDİA!

Yapımı yılan hikayesine dönen Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin yapı müteahhidi Düzce Denizcilik Firması yetkilisi Alpay Türkoğlu;"Avni Kurt, paşanın tehdit ve baskılarından yıldığı için usulsüz bir ihale yaptı" dedi.


ÖZEL HABER/ Elinde 2017 sonuna kadar geçerli noter onaylı dolgu sözleşmesi olan Alpay Türkoğlu, Çınarcık Belediyesinin geçtiğimiz haftalarda yaptığı dolgu ihalesi için şok bir iddia ortaya attı.

Revizyongazetesi.com'a konuşan Alpay Türkoğlu, "Avni Kurt, paşanın tehdit ve baskılarından yıldığı için böyle usulsüz bir ihale yaptı. Çünkü sözde ihaleyi alan firma 6 ay önce kuruldu. Hiç bir tecrübesi de yeterliliği de yok. Levent Ersöz hala Düzce Denizciliğin resmi ortağı. Eşi Muzaffer Ersöz'de yeni kurulan Kayra Port'un ortağı. Çınarcık Belediyesi, Levent Ersöz'ün ortağı olan Düzce Denizcilikle yolları ayırıp, Levent Ersöz'ün eşinin ortak olduğu Kayra port'a dolgu ihalesini verdi" dedi.

LEVENT ERSÖZ, DÜZCE DENİZCİLİK FİRMASININ ORTAĞI



PAŞANIN EŞİ MUZAFFER ERSÖZ İSE KAYRA PORT'UN ORTAĞI



Alpay Türkoğlu,"Avni Kurt bizim bu ihaleyi iptal ettireceğimizi de biliyor aslında. Belki de bunu bilhassa yaptı. Bu şekilde, tehdit ve baskılarından bunaldığı paşadan kurtulmayı istiyor olabilir" dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.