DOLGUDAN NE HABER?
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Belediyenin sözde yapmaya çalıştığı Sahil Dolgu Projesinin akıbeti, yeni firmayla sözleşme imzalanmasına rağmen belirsizliğini koruyor.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uzun süre eski Ak Partili Belediye yönetiminin proje ortağı olan Düzce Denizcilikle yola devam edip ardından geçtiğimiz ay Kayra Port adlı yeni kurulan firmayla dolgu sözleşmesi yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt yaptığı açıklama da; "Firma da çok ciddi bir firma. Benim planlarıma göre üst yapısıyla birlikte 2018’in yaz sezonuna yetişeceğine inanıyorum" demişti.

Sözde açık dolgu ihalesine tek başına girip kazanan Kayra Port adlı yeni kurulan firmanın Çınarcık Sahil Dolgu Projesine ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor. Ne Belediyeden, ne firmadan konuyla ilgili bir açıklama yapılmaması dikkat çekiyor.

YÜZLERİ GÜLDÜREN PROJE...

Öte yandan Çınarcık Belediyesi ; ilçe de çocuk sahibi olan ailelere "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Avni Kurt'un eşi Elif Kurt'un bizzat yer aldığı projenin aksamadan tıkır tıkır sorunsuz bir şekilde devam etmesi adeta yüzleri güldürüyor.

Konuya ilgili Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Murat Erdoğan'dan sonra Başkanlık koltuğuna oturan ama enerjisini halka söz verdiği projeleri hayata geçirmek yerine, Ak Partiye geçmeye harcayan Avni Kurt'un 2 senedir Sahil Dolgu Projesinde bir arpa boyu yol katedememesi halkı düşündürüyor.

Avni Kurt ne yazık ki projeci bir başkan değil. Bunu daha önce defalarca söyledim ve geçen süreçte sağ olsun Başkan beni mahcup etmedi. Hani rüzgar panelleri, hani jeotermal enerji, hani marina?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rJfnCO47nYg[/embed]

Göreve geldiği günden beri, 3 sene içinde bu projelerin hiç birinin adını andı mı, anıyor mu Avni Bey?

Hayır... Bırakın seçim vaatlerini anmayı adeta oralı bile olmuyor Başkan Kurt. Sanki bu sözleri veren kendi değilde Murat Erdoğan'dı!

Halka söz verdiği kendi seçim vaatlerini unutan Avni Kurt, eski Başkan Murat Erdoğan'ın dolgu projesini bitirmeye çalıştı ama tabiri caizse eline yüzüne bulaştırdı, yaşanan çevre felaketi ise Çınarcık'ın yanına kar kaldı.



Tabi ben böyle eleştirince bazı okurların,"Hakan bey hep eleştiriyorsunuz biraz da iyi şeylerden bahsedin, bu Çınarcık'ta yapılan hiç mi iyi bir şey yok?" diyerek bana sitem ettiği oluyor.

Evet işte söylüyorum...

Çınarcık'ta Avni Kurt döneminde hayata geçen güzel projeler tabi ki var.

"HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ."

Avni Kurt'un eşi Elif Kurt, ilçede yeni doğan bebekleri ziyaret ediyor ve nazar değmesin bu proje tıkır tıkır işliyor.

Aksamadan sorunsuz işleyen, "HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ" için başta Elif Kurt olmak üzere Belediyeyi hakikaten kutluyorum.

İnşallah sahil dolgu projesi de bir an önce başlar ve "HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ" gibi tıkır tıkır sorunsuz bir şekilde devam eder."







http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/03/30/dolguda-yeni-sozlesme-imzalandi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2016/09/11/yok-artik/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.