Ekrem İmamoğlu Yasin okudu, Erdoğan buna ne diyecek?
Yeni Zelanda'da geçen cuma gerçekleşen ve dünya gündemine oturan saldırıda 49 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi ise yaralanmıştı. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'ndan saldırıda ölenler için dikkat çeken bir hamle geldi. İmamoğlu, seçim çalışmalarına ara vererek Eyüp Cami'nde saldırıda ölenler için Yasin okudu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Akşemsettin Mahallesi'ndeki mitingin ardından soluğu Eyüp Sultan Camii'nde aldı.

İmamoğlu, Yeni Zelanda'da Cuma namazı saatinde iki camiye yapılan terör saldırısında hayatlarını kaybeden 49 kişi için dua edip, mevlit okuttu.

Yasin-i Şerif'ten bir bölümü mikrofondan okuyan İmamoğlu, mevlit sonrasında, camiye gelenlere ve vatandaşlara, hayır için akide şekeri ve lokum dağıttı.

İşte o anlar:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LTwTrFlBUYQ&feature=youtu.be[/embed]

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.