ERDOĞAN: CHP ÇÖPLÜKTÜR, PİSLİKTİR...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, 1993'te Ümraniye'de 39 kişinin hayatını kaybettiği çöplük patlamasını hatırlatarak, “Kim vardı o zaman? CHP vardı. CHP pisliktir, çöplüktür, hava kirliliğidir, susuzluktur.” dedi.

Ak Parti döneminde yapılanlar ile cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerden örnekler veren Erdoğan, “Sorun onlara, daha önce Türkiye'de iktidara gelenler acaba bir Marmaray yapabildiler mi, bir Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü yapabildiler mi? Size verebilecekleri bir tane olumlu cevap yoktur. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır semeri. Biz bunların hepsini iğne ile kuyu kazar gibi teker teker planlayarak, kaynağını bularak, emek vererek gerçekleştirdik. Bu kadar büyük hizmetleri yapabilmeyi hayallerimize, imanımıza borçluyuz. Sizin yaşınızdayken bizim de hayallerimiz vardı.” dedi.

 CHP ÇÖPLÜKTÜR, PİSLİKTİR...

Ümraniye'de yaşanan çöplük patlamasını hatırlatan Erdoğan, “CHP çöplüktür, hava kirliliğidir, CHP susuzluktur. İstanbul'a geldiğimde su yoktu. Benzin istasyonları gibi su istasyonları kuruluyordu. 180 kilometreden İstanbul'a su getirdik. Bizim belediye başkanlığımızdan önce Ümraniye çöplüğü patlaması oldu, başta CHP vardı, 39 insanımız oldu. CHP çöplüktür, pisliktir, hava kirliliğidir, susuzluktur. İstanbul’un bizden sonra su problemi olmadı. 16 yılda 3,5 kat büyüttüğümüz bir Türkiye fotoğrafı var.” dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.