ERDOĞAN: SADECE PARTİNİN OYU YETMEZ!
24 Haziran'daki seçimlerde 70 ilde yüzde 7.1'lik oy kaybı yaşayan Ak Parti'nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşan yerel seçimler öncesi aday uyarısı yaptı ve "Yerel seçimlerde partinin salt oyu ile iş yürümez!" dedi.

Erdoğan,"Burada belediye başkan adaylarının kişilikleri de çok önemlidir. Belediye başkan adayının da bir karşılığının olması gerekir. Sadece partinin oyu ile bu işi götürelim dersek, tecrübeler bize gösteriyor ki yetmez!" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Önümüzde önemli bir süreç var: Mahallî seçime gidiyoruz. Bu mahallî seçimde hakikaten yoğun bir çalışma gerekiyor. Söylediğim konu çok önemli: ‘Tevazu, tevazu, tevazu.’ Hesabi olmayacak, hasbi olacak bir ekip. Eğer hesabi olursa bu, bizi batırır. Ama hasbi olursa o zaman da bize neticeyi getirir. ‘Ben, ben, ben’ yok. ‘Biz, biz, biz’ var. Kimse ‘ben’ diye işi götürmeye kalkarsa orada netice alamayız. Yunus’un diliyle “Ete kemiğe büründüm, Yunus diye göründüm.” Bu olması lazım. Eğer bunu başarabilirsek netice almamız çok daha kolay olacak.

PARTİNİN OYU YETMEZ

Bütün bu süreç içerisinde bazı dersleri de aldık. Bazı mesajlar iletiliyor. ‘Şurada şöyle oldu, burada böyle oldu’ filan. Eğer bunlardan ders çıkararak tespitleri yapamazsak yazık olur. Hepsinden öte, Yerel seçimlerde partinin salt oyu ile iş yürümez. Burada belediye başkan adaylarının kişilikleri de çok önemlidir. Belediye başkan adayının da bir karşılığının olması gerekir. Sadece partinin oyu ile bu işi götürelim dersek, tecrübeler bize gösteriyor ki yetmez! Çünkü öyle insanlar var ki bakıyorsunuz ciddi bir karşılığı var."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/07/19/erdogandan-yalovayi-alin-talimati/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.