ERDOĞAN'A YALOVA'DAN BİR ŞOK DAHA!
ÖZEL HABER/ Daha önce Fetö sanığı olan ve yargılaması devam eden Yalova'daki Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a ödül verip olayın ortaya çıkmasıyla zor durumda kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yalova'dan ikinci şok!

20 gün önce Ak Parti Yalova İl Kongresi için Yalova'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı kongrede tek aday olan ve yeniden İl Başkanı seçilen Yusuf Ziya Öztabak'la ilgili yapılan Fetö ihbarı üzerine Emniyet tarafından çalışma başlatıldığı ortaya çıktı.

VATANDAŞ İHBAR ETTİ!

Vatandaşın BİMER'e yaptığı ihbarın Emniyete sevk edilmesi üzerine Emniyet'in ihbarla ilgili çalışma başlattığı ortaya çıktı. İhbar fotoğraflarında Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Fetö kaçak ve tutuklularıyla beraber görülüyor.





ÖZTABAK: BUNLARIN HEPSİ ESKİ

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın iddiaları sorduğu Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Böyle bir araştırmadan benim haberim yok. İstihbarat devamlı araştırır bende bir şey yok, bunların hepsi eski. Ben kendimden eminim Allah'a şükür." şeklinde konuştu.

Fetö kaçak ve tutuklularıyla fotoğrafları ortaya çıkan Ak Parti'li Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın yardımcısı Burhan Karagözlü'de, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından apar topar istifa etmiş daha sonra Fetö'den gözaltına alınmıştı.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/11/gursel-tekin-chpde-fetocu-bulamazsiniz/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.