Erdoğan'ı kimse bu kadar ağır eleştirmedi!
AKP Düzce eski İl Başkanı Saim Tut, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sert bir dille eleştirdi. Sosyal medya hesabından Erdoğan’ı ve damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı çok ağır bir dille eleştiren Saim Tut,"Sırf kendi damadınız olduğu için devleti resmen teslim etmeye çalıştığınız Berat Albayrak'ın tek bir özelliğini söyleyiniz bana? Damadınızı bu millet asla kabullenmeyecektir. Emin olun ve bilin ki böyle giderse çok kısa bir süreçte yıkılacaktır AK Parti" dedi.

Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün siyasi danışmanlığını da yapmış Saim Tut, şöyle konuştu:

"Hadi açık konuşalım, saklısız ve gizlisiz...

Sanırım zat-ı alileri Reis bey, bu milletin kendisine açtığı krediyi doğru okuyamıyor son zamanlarda. Kendisinden çıkar kotaranlar hariç ve AK Partililer dahil hiç bir kesim tarafından hazzedilmeyen damadına -her nedense- kör gözüne iki parmak misali her ortamda ve devletin en önemli mevkilerinde resmi kararnameler çıkararak yer vermekten kaçınmıyor, sanki memlekette başka yetkin insan kalmamış gibi....
Bir anlamda, benden sonra Berat'ı seçmelisiniz fikrini zımnen ve medyasal bir algı şeklinde dayatmaya uğraşıyor.
Olmaz beyefendi olmaz !..
Damat Bakan Berat beyin kandan ağabeyi Serhat Albayrak, TURKUAZ-Sabah-ATV- AHBR grubu başta olmak üzere CNN Türk, NTV , Hürriyet, Milliyet ve tüm yandaş medyanın gerçek hakimidir.
Bu gücü nasıl elde etmiştir acep ?
Reis, reis !..
Daha düne kadar burası muz cumhuriyeti değildir diyordun. Peki bugün eriştiğimiz durum ne ?
Daha evvelki gün grup toplantısında ''bana belediye başkanlığı için akrabamdır, yakınımdır diye aday getirmeyin..'' diyordunuz..
Sırf kendi damadınız olduğu için devleti resmen teslim etmeye çalıştığınız Berat Albayrak'ın tek bir özelliğini söyleyiniz bana ?
Reis ! Reis !..
Sanırım siz bu davayı kendi iktidarda kalma hırsınıza devşirdiniz. Nasıl olsa hamaseti seven bir kitle var diye. Emin olun o kesim istediğine ulaşamazsa ilk önce sizi sallar !..
Emin olun ve bilin ki böyle giderse çok kısa bir süreçte yıkılacaktır AK Parti. Belki devrilmemek için bugüne kadar ortaya koyduğunuz tüm iddialarınızdan da vazgeçeceksiniz, kim bilir...
Bunların hepsi açıklanabilir ve anlaşılabilir şeyler olabilir. Ancak çok sevip güvendiğiniz ve sizden sonrasına hazırladığınız damadınızı bu millet asla kabullenmeyecektir.
Anladığım kadarıyla yakın çevreniz sizi bu siyaset mühendisliğine inandırmış.. Sevgili Reis, emin olun bunların çoğu boş insanlardır ve ömürleri boyu hayal edemeyecekleri güç ve servete sizin üzerinizden kavuşmuşlardır ve bunu kaybetmeyi asla göze alamazlar..
Sevgili Reis, bu dava denilen şey sizin babanızın malı ve iktidarınızı korumak için yeri geldiğinde hamasetle, üç beş ayet okumakla başvurabileceğiniz kullanışlı bir aygıt olmaktan,sığ ve sınırlı kesimlerin çapsız öngörülerinden ötedir... O nedenle söylemlerinizdeki İslam vurgusuyla sadece yeni jenerasyonu İslam'dan uzaklaştırırsınız, çokça vurgu yaptığınız İmam Hatipli çocuklarımız dahil...
Ancak burada yazdıklarımın tümünün boş olduğunu da biliyorum..
Sizler için dava, devlet- millet parasıyla kendi aile ve yakınlarınızın hükümranlığını olabildiğince sürdürebilmek gibi bir mahiyete mi dönüştü acaba ?.
O nedenle ABD bir gün dost bir gün en kötü düşman, Rusya en iyi müttefik ve Suriye'de en büyük düşman...
Davutoğlu kaka, Binali cici..
Binali eee', Berat süper...
Faruk Özlü bilim ve teknolojide muhteşem, ama Mustafa Varank süper bir i-phone kullanıcısı...
Sonra....
Reis... Böyle olmaz !...
Tesis edip, bizleri alıştırdığınız demokratik düzenin bizatihi altını oyuyorsunuz..
Yok, bu denli oynaklığa yüreğimiz dayanmaz efendim.
Aslında en büyük zararınız üstünden yükselip, yol aldığınız ve her sıkıştığınızda yeniden dönüş yapıp destek almaya çalıştığınız İslami kesime olmuştur. Artık böyle bir kesim de kalmadı sayenizde çok şükür efendim.
İktidarınızı korumak için yeni kesimler bulmanız gerekiyor... Bence söylemlerinize biraz daha ince ayar çekip dinamik Sol-Kemalistler'i kucaklamanızda büyük yarar görüyorum...
Şaka bir yana, medeni insanlardır bunlar. Severim çoğunu..





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/06/muharrem-ince-feto-konusunda-uzmanlar-demisti/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.