ESKİ YARSAV BAŞKANINA ÖDÜL!
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) tarafından verilen Vaclav Havel İnsan Hakları Ödülü'nün, FETÖ üyeliğinden yargılanan eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Murat Arslan’a verildiği açıklandı. Fetö üyeliği suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapse çarptırılması istenen Murat Arslan böylece 60 bin Euro para ödülünün de sahibi oldu.

Ödülün Arslan’a verilmesinin Strasbourg-Ankara hattında özellikle Türkiye’nin 13 yıl aradan sonra tekrar denetim sürecine alınması nedeniyle başlayan gerginliği daha da artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AK PARTİ "SKANDAL KARAR" DEDİ

Ödülün açıklanmasından sonra Genel Kurul salonunu terkeden AKPM Türk Delegasyonu Başkanı AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, Avrupa Konseyi'nin skandal bir karara ev sahipliği yaptığını, değerleriyle çatışan bir karara imza attığını söyledi ve,"Vaclav Havel İnsan Hakları Ödülü, FETÖ sanığı, FETÖ'den tutuklu biri olan Murat Arslan'a verildi. Murat Arslan, Türkiye'de demokrasiyi yok etmek isteyen, seçilmiş hükümeti devirmek isteyen, 250 kişinin katili, 2 binden fazla insanımızı yaralayan bir örgütün mensubu olarak bugün yargılanıyor. Ne yazık ki AKPM insan hakları, demokrasi, anayasayı savunması gerekirken, bu ödülü Murat Arslan'a vermek suretiyle tarihi bir hata yaptı. Ne yazık ki bunları meşrulaştırıcı, bu örgütün yanında yer alan bir tavır sergilendi. AKPM darbe teşebbüsünde bulunan bir örgütün yanında durdu bugün. Bu Türkiye açısından kabul edilemez, bunu lanetliyoruz ve reddediyoruz." dedi.

ERDOĞAN'DA ÖDÜL VERMEDİ Mİ?


Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Fetö'den yargılanan eski YARSAV Başkanına ödül verdi. Karara tepki gösterdik ve önümüzdeki günlerde bu konu hayli konuşulacak...
İyi de bu ülkenin Cumhurbaşkanı Fetö'den yargılanan ve yargılaması devam eden Ak Partili Belediye Başkanına daha geçen ay ödül vermedi mi?

Ben ortaya çıkarmıştım, gazetelerin birinci sayfalarını süslemişti!

Fark ne peki?

AKPM'nin ödül verdiği eski YARSAV Başkanı da, Cumhurbaşkanının ödül verdiği Belediye Başkanı da Fetö üyesi oldukları gerekçesiyle yargılanıyorlar!



Tamam AKPM'ye "FETÖ'den tutuklu Murat Arslan'a niye ödül verdiniz" diye kızalım, tepki de gösterelim de...

Adamlarda, "Bize niye kızıyorsunuz? Sizin Cumhurbaşkanı da Fetö'den yargılanan Ak Partili Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a geçen ay ödül vermedi mi? BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU" derse o zaman ne yapacağız?

Hiç düşündünüz mü?"



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/13/erdogan-fetoden-yargilanan-baskana-odul-verdi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.