FİKRİ ABİSİYLE ANLAŞMIŞ!
ÖZEL HABER/ Yalova Belediyesi CHP Meclis Üyesi olup daha sonra partiden ihraç edilip bağımsız kalan Ahmet Yavuz, yine şok bir iddia ortaya attı.

Ahmet Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adeta Yalova'da siyasetin nasıl yapıldığını gözler önüne serdi.
Yavuz,"Yalova'nın seçilmiş milletvekiline Yeşil Körfez Su Birliği ile ilgili istişare yapmaya gidiyorum benden arboretum konusunda destek istiyor. Yalova'nın seçilmiş Belediye Başkanına bu bütçe, kurumu borç batağına sürükler yapmayın diyorum. Ben Fikri abim ile anlaştım böyle olacak diyor." dedi.



Oysa ki Yalova Belediye bütçesi açık vermiş, açık denetim raporuna yansımış ve bu konu Ak Partinin sayıca üstün olduğu Belediye Meclisinde ele alınmasının dışında Ak Parti İl Başkanlığında yapılan basın toplantısıyla gündeme getirilmiş ve eleştirilmişti.

Hal böyleyken, Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz'un dile getirdiği, Başkan Vefa Salman'ın bütçe ile ilgili,"Ben Fikri abim ile anlaştım böyle olacak" demesi kafaları karıştırdı.



Öte yandan daha önce Ak Partinin yönettiği Yeşil Körfez Su Birliği Denetim Raporlarını isteyen ama bir türlü raporu Birlikten ve Valilikten alamayan Yalova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz, Yeşil Körfez Su Birliği ile ilgili  yeni iddialar da da bulundu.

Yavuz, Ak Partinin yönettiği ve denetim raporları gizlenen Yeşil Körfez Su Birliği'nin piyasa değeri 10 lira olan contaya 570 lira ödeyip alım yaptığını da iddia etti.

Gerek Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'in gerekse Yeşil Körfez Su Birliğinin bu iddialara ne diyeceği merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.