FİRMAYI 1 MİLYONDAN KURTARDI!

 BAŞKAN KURT, 1 MİLYON TAZMİNAT OLAN SÖZLEŞMEYİ FESHETTİ!



ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Belediyenin adeta eline yüzüne bulaştırdığı, yaklaşık 30 bin m2 alanın doldurulması planlanan Sahil Dolgu Projesinde, Belediye ile Düzce Denizcilik Firması arasında yaklaşık 1 ay sonra süresi dolacak olan sözleşmenin, Belediye tarafından tek taraflı olarak feshedildiği ortaya çıktı.

Sözleşmenin bitimine kısa bir süre kala Belediyenin sözleşmeyi feshetmesi şaşkınlık yarattı.

Çünkü Çınarcık Belediyesi ile Düzce Denizcilik Firması arasında yapılan sözleşmede işin 30.12.2016 tarihine kadar bitmemesi halinde firma Belediyeye 1 Milyon tazminat ödeyecekti.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, daha önce yaptığı açıklama da sözleşmeye sadık kalıp tarihi bekleyeceklerini ve sözleşmeyi feshetmeyeceğini kesin bir dille söylemişti.

İŞTE O AÇIKLAMA;

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Q4RTz-Mwnh0[/embed]

 

Konuyla ilgili Ak Parti Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Sait Saral, Revizyongazetesi.com'a konuştu.

Saral,"Bugün Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı ve tek gündem maddesi dolgu projesiydi. CHP'li Meclis Üyeleri bize Düzce Denizcilik Firmasıyla yaklaşık 1 ay sonra süresi dolacak olan sözleşmenin Belediye tarafından tek taraflı feshedildiğini söylediler. Daha sonra olası başka firmalarla görüşmek için Başkan Avni Kurt'a verilmek üzere yetki istendi Meclisten.
CHP'li Meclis Üyeleri sorduğumuz hiç bir soruya cevap veremedi. Dolgu sözleşmesini istedik veremediler. Orada bir memura getirin bakalım şu sözleşmeyi diyemeyen CHP'li Meclis Üyeleri adeta dersini çalışmayan tembel öğrenciler gibi hareket ediyorlar.
Yaklaşık 1 ay sonra firma işi bitiremediği için Belediyeye 1 Milyon tazminat ödeyecekti. Her halde Başkan Avni Kurt daha önce Belediye Meclisinde verdiği sözü niye tutmadığını hem halka hem de meclise açıklar." dedi.

AÇIK BİR İHANET



Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ise şöyle konuştu;

"Ben hala bu bilgiye inanamıyorum ve şaşkınım. Aklı başında hiç bir insanın alacağı bir karar değil bu. korkmazAvni Kurt'un Belediyenin kasasına 1 Milyon girmesine sayılı günler kala sözleşmeyi feshetmesi Belediyeye ve Çınarcık'a açık bir ihanet anlamına geliyor.

Peki Başkan izlediğiniz video kaydında ne diyor?

Çok açık bir şekilde sözleşmeyi feshetmeyeceğim demiyor mu?

Bakın Avni Kurt halka yine yalan söyledi ve sözünde durmadı!

Ben bu şekilde konuşup eleştirince de kızıyorlar bana değil mi?

Bakın ben Avni Başkanla yılın ilk aylarında makamında yaptığım görüşme de çok açık bir şekilde başkana, "Bak adamlar bu işi yapamıyor, yapamaz da. Eğer feshedeceksen sözleşmeyi hemen et. Eğer sözleşme bitene yakın bunu yaparsan başta ben olmak üzere bunu yanlış anlarız. Adamları 1 Milyondan kurtarmak için rüşvet aldı sözleşmeyi feshetti derler. Aman bunu sakın yapma Başkan!" dedim.korkmaz-kurt-gorusme

O gün "tamam" diyen Avni Kurt'un, aklın mantığın kabul etmediği bu kararı alıp dolgu sözleşmesini, belediyenin kasasına 1 Milyon tazminat girmesine çok az bir süre kala feshetmesinin tek anlamı var ve onu açıklıyorum.

Daha önce sadece benim dile getirdiğim Dolguda rüşvet iddiaları demek doğru ve Başkan Kurt galiba konuyla ilgili tehdit altında ve gerçeklerin ortaya çıkmaması için bu aklın mantığın kabul etmediği kararı alıp adamları 1 Milyon ödemekten kurtardı. Daha doğrusu buna mecbur kaldı.

Ben Avni Kurt'a eğer bunu yaparsan başta ben olmak üzere yanlış anlarız demiştim ya!

İşte ben sözümü tutuyorum ve Avni Kurt'a soruyorum...

Avni Bey...

Size bu saatten sonra ne Sayın ne de Başkan derim çünkü bu aldığınız kararın Belediyeye ve Çınarcık'a çok açık bir ihanet olduğunu düşünüyorum.

Bana göre siz, aldığınız bu kararla, ne saygıyı, ne de Başkanlığı hak etmediğinizi herkese ispatladınız.

Şimdi soruyorum size Avni Bey...

Neyin karşılığı bu sözleşmeyi feshettiniz?

ceren-3-geri-yollandi

ÇINARCIK SAHİL DOLGU PROJESİ, İSTANBUL'UN İNŞAAT PİSLİKLERİYLE YAPILMAYA ÇALIŞILDI AMA BAŞARILI OLUNAMADI!

toprak-dok

cinarcikta-toprakla-dolgu

FİRMA SAHİBİ PROJEDE İNŞAAT HAFRİYATI KULLANDIKLARINI İTİRAF ETMİŞTİ!

isa-hafriyat-itiraf

ÖNCE İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞINA SİLAHLI SALDIRI DÜZENLEYEN, CHP'Lİ BAŞKAN AVNİ KURT'UN PROJE ORTAĞI İSA ÜÇÜNCÜOĞLU, DAHA SONRA OSMANLI TORUNLARI DERNEĞİNİ KURUP, CHP DÜZCE İL BAŞKANI ZEKERİYA TOZAN'A SOKAK ORTASINDA DÜZENLENEN SALDIRIYI GÖRÜNTÜLEYEREK SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIĞI İÇİN TUTUKLANMIŞ, OLAY GÜNDEMİ MEŞGUL ETMİŞTİ.

saldırı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.