GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI NAZMİ BİLGİN'DEN YALOVA VALİSİNE ZİYARET
Gazeteciler Cemiyeti’nin (Ankara) düzenlediği Demokrasi için Medya/Medya için Demokrasi Programı Durum Değerlendirme Toplantısı dün Yalova Hilton Garden Inn otelinde yoğun katılımla yapıldı.

Toplantı öncesi Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) Genel Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Onursal Başkanı ve Medya için Demokrasi Programı Ulusal Komite Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Yardımcısı ve Program Direktörü Yusuf Kanlı, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri, Program Ulusal Komite Üyesi Sefa Özdemir, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aydın, Genel Sekreter Emine Ballı ve Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret ettiler.



Yalova Valisi Muammer Erol, nazik ziyaretlerinden dolayı Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Onursal Başkanı Nazmi Bilgin'e teşekkür etti.



Ziyaret sonrası, Demokrasi için Medya/Medya için Demokrasi Programı Durum Değerlendirme Toplantısı'nın açılışına da katılan Vali Muammer Erol yaptığı konuşmanın ardından toplantıdan ayrıldı ve toplantı planlandığı üzere devam etti ve akşam yemeği ile sonra erdi.





Son derece verimli geçen toplantı sonrası Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) Genel Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Onursal Başkanı ve Medya için Demokrasi Programı Ulusal Komite Başkanı Nazmi Bilgin, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat'a ve katılım sağlayan gazetecilere teşekkür etti.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/09/28/bunca-yil-toplanan-deprem-vergilerine-ne-oldu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.