İCRAYA VERDİLER, MİLYONLUK İHALE ALDILAR!
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Belediyenin yaptığı ve bir firmanın itiraz edip ihalenin iptalini istediği milyonluk yol yapım işi başladı.

KURT'TAN TUHAF AÇIKLAMA!

Düzenlediği sözde basın toplantısında milyonluk yol ihalesindeki şaibeyle ilgili tek laf etmeyen Avni Kurt,"Altyapı yatırımlarının yapılması gerektiğini, hemen arkasından da bizim yolları yapacağımızı tüm Çınarcıklılar biliyordu" diyerek tuhaf bir açıklama yaptı.

NELER OLMUŞTU?

Çınarcık'ta CHP'li Belediyenin 26 Nisan'da yaptığı milyonluk yol ihalesinden bir gün önce Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz, ihalede fesat iddiasıyla ihalenin verileceği firmanın ismini Cumhuriyet Savcısına verdiği dilekçeyle bildirmişti.

Yol ihalesinde en iyi teklifi veren firmanın elenip milyonluk ihalenin 2. en iyi teklifi veren yani Hakan Korkmaz'ın Savcıya bildirdiği firmaya verilmesi üzerine, yine ihaleye giren bir firma Çınarcık Belediyesinin yaptığı ihaleye itiraz etmiş ve ihalenin iptalini istemişti.

MİLYONLUK İHALE ELİNDEN ALINDI AMA ÇOK RAHAT!

Çınarcık Belediyesinin milyonluk asfalt ihalesine en iyi teklifi veren fakat daha sonra bir gerekçe öne sürülerek elenen  firma yetkilisi Revizyongazetesi.com'a yaptığı açıklama da;

"Evrağımız eksikmiş elendik. Bu işlerde böyle şeyler olur normaldir. Gürer firmasıyla beraber işi yapacağız. Firmanın alt taşeronluğunu yapacağız. Daha öncede yapmıştık." demişti.

MİLYONLUK İHALEYİ ALAN FİRMA BELEDİYEYİ İCRAYA VERMİŞTİ!


Çınarcık Belediyesinin milyonluk asfalt ihalesini alan Gürer adlı firmanın 1.5 sene önce Çınarcık Belediyesini icraya verdiği gerçeğine değinen Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Korkmaz'ın o açıklamaları;KORKMAZ

"Makamda yaptığım son görüşme de bana Gürer adlı firmanın sahibinin baba dostu olduğunu söyleyip milyonluk yol ihalesiyle ilgili önemli bilgiler veren Avni Kurt, 1.5 sene önce belediye meclisini olağanüstü toplayarak Gürer adlı firmanın belediyeyi icraya verdiğini, banka hesaplarına haciz şerhi ve bloke işlemi uygulandığını söyleyip, 1.2 Milyon kredi kullanma talebinde bulunmuştu ve bunu yapmazlarsa eğer belediyenin vatandaşa vereceği hizmetlerde aksama olacağı hatta işçilerin maaşının bile ödenemeyeceği iddia etmişti.

Belediye Meclisinden istediği yetkiyi alan Avni Kurt daha sonra Gürer adlı firmanın avukatıyla makamında bir görüşme yapmıştı.gürer icra meclis kararı

Ben bu görüşmenin istihbaratını alıp,"Gürer'in avukatı belediyede başkan Kurt'la görüşüyor" diye haberi görüşme esnasında verince Başkan Kurt'la görüşme yapan Gürer'in bayan avukatı hemen beni telefonla aramıştı.

Gürer'in bayan avukatı bana banka hesaplarına bloke koymadıklarını söyleyince ben, "Nasıl olur? Belediye Meclis kararlarında var bu" demiştim ve Gürer'in bayan avukatı bana,"Bu onların sorunu, biz belediyenin banka hesaplarına bloke koymadık. Hatalarını düzeltirler" demişti.

Gürer'in bayan avukatı Nazmiye Yeşim Garan ayrıca bana, Başkan Kurt'la yaptığı görüşmenin içeriğinin belediye firma ilişkisi ile alakası olmadığını da söyleyip, bu görüşmenin bu şekilde basına yansımasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

Gelinen nokta da, çok kısa bir süre önce Çınarcık Belediyesini icraya veren bir firmanın yine aynı belediyenin milyonluk yol ihalesini çok ciddi iddialar arasında alması, ciddi soru işaretlerine sebep olmuştur.

Çınarcık Belediyesinin kağıt üzerinde Başkanı gözüken Avni Kurt, ne yazık ki konuyla ilgili tek laf edemiyor.

Ve tüm bu olaylar, Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığım yayın organı sayesinde halkın gözü önünde yaşanıyor. Bu şaibeleri bir an önce ortadan kaldıracak adımların atılması dileğiyle..."

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.