İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FENA YAKALANMIŞ!
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, katıldığı bir etkinlikte dua sırasında cep telefonuyla oynarken yakalandı. Duruma tepki gösteren öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un  dua ederken telefonla oynadığı görüntüleri sosyal medyadan,”Ali Bey ne yapıyorsunuz? Hiç yakışıyor mu...” notuyla paylaştılar.



Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

Yalova’da iletişim lisesi öğrencileri uygulama dersleri kapsamında çeşitli etkinliklere gönderiliyorlar ve burada çekimler yapıyorlar. İl Milli Eğitim Müdürü’nün de katıldığı bir etkinlikte dua sırasında Müdür Ali Tosun’u cep telefonuyla oynarken gören genç iletişimciler bunu affetmemiş.

Medyanın tekelleşmeye ve tek sesliliğe doğru ilerlediği şu günlerde geleceğin gazetecileri ümit vaat ediyor...Aferin çocuklar...

Buradan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun Bey’e,”Sayın Müdürüm aman dikkat, öğrencilere, gençlere kötü örnek olmayalım...” diyorum.

Ayrıca Müdürüm...

Şimdi ister misiniz birileri de sizin bu görüntüleriniz üzerine Diyaneti arayıp,”Hocam, dua ederken cep telefonuyla oynamak caiz midir?” diye sorsunlar!

Hadi buyrun...



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/21/baslik-muduru-rahatsiz-etti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.