İLYAS ŞAHİN: YALOVA'NIN EN İYİSİ OLDUK

Sağlıkta Kalite Standartları Denetiminin sonucu açıklandı.


Atakent Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Opr.Dr. İlyas ŞAHİN, geçen hafta yapılan Sağlıkta Kalite Standartları Denetiminde, Yalova’nın en iyi puanını aldıklarını duyurdu.

Sağlıkta Kalite için çalışmalar yapan güçlü ve deneyimli ekibimize teşekkür ediyorum” diyen Opr.Dr. İlyas Şahin konuşmasında,"Kaliteli hizmeti bir anlayış haline getirmiş bulunmaktayız. Kaliteli sağlık hizmetini Yalova halkına sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Siz değerli halkımıza sunduğumuz kaliteli hizmeti Sağlık Bakanlığının denetiminde tescillemiş olmaktayız. Aynı zamanda Sağlıkta Kalitede aramıza katılan yeni güçlü ve genç hekim kadromuz ile de Yalova’nın en iyisi olduk. Lakin Güney MARMARA'da birincilik hedefimiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.