İNCE,  ERDOĞAN'A FENA YÜKLENDİ:  EN BÜYÜK ŞOVMEN SENSİN!
Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi ve "Belediyenin aşevini kapatıyor, ekmek dağıtmasını engelliyor. Diyor ki Cumhurbaşkanı; Organizasyonlarında şov yapıyorlar. En büyük şovmen sensin. Bir kolonyayla maske koymuşsun “Cumhurbaşkanımızın hediyesidir” diye getiriyorlar. Para milletten, hediye Cumhurbaşkanından. En büyük şov yapan sensin." dedi.

Ahu Özyurt ile tv100’de Siyaset Alanı programının konuğu olan CHP’li Muharrem İnce,"Belediyeler organizasyon yapamıyorlarmış... ya siz maskeyi dağıtamadınız beş kere karar değiştirdiniz. Terör örgütü yöntemleri diyor Fetö ile PKK ile belediyeleri yanyana koyuyor. Halbuki devletin televizyonuna teröristi çıkardılar, Anadolu Ajansı’na teröristin mektubunu yayınlattılar, bunlardan hiç bahsetmiyor. Türkiye’de CHP’li Belediye yardım ettiği zaman siyasi diyor, Fetö diyor ama Amerika’ya yardım ederken 'insani' diyor. O insaniymiş! Sevap içinmiş! Belediyelerin elini kolunu bağlamaya çalışıyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.