İNCE: FETÖ KONUSUNDA ÇOK UZMANLAR!
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, dün katıldığı bir televizyon kanalında konuştu. Hüseyin Gülerce'ye yüklenen İnce,"Yalova'da ne kadar Fetö'cü varsa hepsi Hüseyin Gülerce'nin talebesidir." dedi.

İnce,"Sözcü davasında da Cumhuriyet'te de tanıklık yapan insanlara bakıyorum da, Fetö konusunda çok uzmanlar biliyor musunuz? İyi uzmanlar yani iyi Fetö'cüler! Ya Yalova'ya bakıyorum, Yalova'da ne kadar Fetö'cü varsa hepsi Hüseyin Gülerce'nin talebesidir. O yapmıştır Yalova'da herkesi. Bakıyorum şimdi televizyonlarda Fetö karşıtı açıklamalar yapıyor. Yalova'da herkesin, eğer Yalova'da insanlar hapse girmişlerse, bedel ödemişlerse hepsinin şeyidir ya bunu bilmiyorlar mı? Bunu Yalova'da kime sorsanız bilir bunu!" dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=Ys5FEGz4MHE&feature=youtu.be

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.