İSA ÜÇÜNCÜOĞLU, AVNİ KURT'U NEDEN ARADI?

Tuhaf Olay! CHP'li Zekeriya Tozan'a saldıran İsa Üçüncüoğlu'nun cezaevinden çıkar çıkmaz Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u aradığı ortaya çıktı!


ÖZEL HABER/ CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın sokak ortasında darp edilmesi olayıyla adını duyuran Osmanlı Torunları adlı derneğin Başkanı İsa Üçüncüoğlu, başka bir suçtan girdiği cezaevinden hafta arası tahliye oldu.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, CHP'li İl Başkanı Zekeriya Tozan'a saldırı olayıyla gündeme gelen İsa Üçüncüoğlu ile ilgili dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirip deşifre ediyor!

Konuyla ilgili Hakan Korkmaz, şöyle konuştu:

"İstanbul Liman Başkanlığına silahlı saldırı olayından da yargılaması devam eden İsa Üçüncüoğlu, CHP'li Zekeriya Tozan'a saldırı olayından tutuklanıp daha sonra salıverilmişti.

CHP'li İl Başkanı Tozan'a, "Vatan Hainisin" diye bağırarak yapılan saldırıyı da kameraya alıp sosyal medyadan paylaşan İsa Üçüncüoğlu başka bir silahlı yaralama olayından cezaevine girdi ve hafta içi çıktı.

İsa Üçüncüoğlu, cezaevinden çıkar çıkmaz telefona sarıldı ve birini aradı!

Üçüncüoğlu, telefonun ucundaki tanıdık isme bir şey söyledi!

Telefonun ucundaki bu tanıdık isim ise Üçüncüoğlu'na,"Böyle şeyler telefonda olmaz, yüz yüze görüşelim. Ben toplantıya giriyorum!" dedi ve telefonu kapattı.

İsa Üçüncüoğlu'nun cezaevinden çıkıp telefonla aradığı bu isim kim peki?

Evet bu isim, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt!

Hani şu Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşüne katılmayan CHP'li Başkan Avni Kurt!

Hani şu Belediye Meclisinde Ak Parti hükümetine övgüler yağdıran Avni Kurt!

Osmangazi Köprü açılışına hiç bir CHP’li katılmazken koşarak giden ve Ak Partililerle poz veren sözde CHP’li Avni Kurt!

Hani şu Çınarcık Sahil Dolgu Projesini eline yüzüne bulaştıran ve en son şaibeli bir ihaleyle işi eski Jitem Komutanı Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e veren Avni Kurt!

Buradan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a soruyorum...

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jjBA9-kWchU[/embed]

Sayın Başkan,

-Başta CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a saldırı olmak üzere bir çok suçtan yargılanan İsa Üçüncüoğlu, hafta içi cezaevinden çıkar çıkmaz sizi telefonla aradı mı?

-İsa Üçüncüoğlu sizi niye aradı?

-İsa Üçüncüoğlu size ne dedi?

-İsa Üçüncüoğlu size ne dedi ki, "Telefonda olmaz yüz yüze görüşelim" dediniz?

-CHP'li İl Başkanına sokak ortasında saldırı düzenleyip "Vatan Haini" diyen ve yargılaması devam eden İsa Üçüncüoğlu ile ne gibi bir ilişkiniz var?

-Bu telefon görüşmesinin Zekeriya Tozan'a yapılan saldırıyla bir ilgisi var mı?

CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u konuyla ilgili açıklama yapmaya davet ediyor, CHP Yönetimine ise konuyu soruşturması için çağrı da bulunuyorum!"



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/02/yalovadan-bir-tek-o-katilmadi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.