İşte AKP'nin Yalova adayı!
Fetö’cülerle fotoğrafları ortaya çıkan ve görevden alınması beklenen AKP Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın, partisi tarafından Yalova Belediye Başkan adayı olarak belirlendiği haberi Yalova’da adeta şok etkisi yarattı. AKP’li il başkanının Yalova Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesi kararına AKP’li  vekillerin bile karşı çıktığı ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararından dönmediği sızan bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yarın Yalova adayının Yusuf Ziya Öztabak olduğunu açıklaması bekleniyor.

Revizyongazetesi.com deşifre etmişti


AKP Yalova il başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın fetö’cülerle fotoğraflarını Revizyongazetesi.com deşifre etmiş ve Yusuf Ziya Öztabak’ın AKP’nin Yalova Belediye Başkan adayı olmak istediğini de okurlarına duyurmuştu.

Sözcü’de haber yapmıştı


Sözcü gazetesi’de "AKP il başkanının sağı solu Fetö’cü" başlığıyla haberi sayfalarına taşımıştı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fetö’cülerle fotoğrafları ortaya çıkan il başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ı Yalova Belediye Başkan adayı olarak belirlemesi, CHP’li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın bu kez yerel seçimleri çok rahat kazanacağı yorumlarına da sebep oldu.

Yalova’da seçim formaliteye döndü


Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"AKP’nin Yalova’da il başkanını belediye başkan adayı göstermesi Mart 2019 yerel seçimlerini Yalova’da adeta formaliteye döndürmüştür. Belediye Başkan adayı yapılan AKP’li il başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın halkta karşılığı yok zaten. CHP’nin tekrar aday gösterdiği Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Mart 2019 yerel seçimlerini çok rahat kazanacaktır. Vefa Salman’a 2. dönemi hayırlı olsun." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/11/gursel-tekin-chpde-fetocu-bulamazsiniz/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.