İŞTE HALKIN VALİSİ!
CHP, Nevşehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında “Atatürk’e Saygı ve Cumhuriyet Yürüyüşü” yapmak için Nevşehir Valiliği’nden izin istemiş ancak Valilik bu yürüyüşe “kamu düzenini bozar” gerekçesiyle izin vermemişti.

Nevşehir Valiliğinin bu kararı büyük tepki çekince Nevşehir Valisi geri adım atmak zorunda kalmış ve CHP yürüyüşü yapmıştı.


Hadi birde Yalova’da neler oldu bakalım... Hani Atatürk’ün “Benim Kentim” dediği Yalova’da...

CHP’li Yalova Belediyesi “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenledi.



Bakın önde Yalova Valisi Muammer Erol, yanında CHP’nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yanında CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel...

Yalova Valisi Muammer Erol’un diğer yanında ise Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman ve yine ön sırada yanında CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak var.

Şimdi Nevşehir’de olup bitenlere bakıp da... CHP’li Yalova Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılan Yalova Valisine kocaman bir teşekkür etmezsek olmaz diye düşünüyorum.

Niye peki?

Yalova Valisi, "Halkın Valisi" nasıl olunur herkese gösterdi de ondan.

Teşekkürler Sayın Valim... teşekkürler.

Hakan Korkmaz
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/10/29/tepki-valiye-geri-adim-attirdi-chp-nevsehirde-yurudu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.