KAFAYI TUVALETE TAKARSAN...akım derken bo... dersin!
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Güney Kore'nin Suwon Belediyesi tarafından Yalova'ya yapılacak umumi Tuvalet Projesi Anlaşma metnini imzalamak için bu ülkeye gitti.

Başkan Salman'ın eşiyle beraber gittiği Güney Kore'de ne kadar iyi ağırlandığını belirtmek için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler ise tepki çekti.

Başkan Vefa Salman, Güney Kore'nin misavirperverliğini anlatmak için,"Türk misafirperverliğini çoktan yarı yolda bıraktılar" ifadelerini kullandı.



AKIM DERKEN BO... DERSİN...

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Tuvalet anlaşması imzalamak için Güney Kore'ye giden Vefa Salman, bu ülkede çok iyi ağırlandığını belirtmek için,"Türk misafirperverliğini çoktan yarı yolda bıraktılar" ifadeleri kullanıyor bakar mısınız!

Adam Güney Kore'yi övecek ya, bunu yaparken lafı bize çakıyor!

Güney Kore'nin misavirperverliği karşısında Türk misafirperverliği yarı yolda kalmış!

Bakın "Türk misafirperverliğini aratmadı" dersin, bunu diyebilirsin ama çıkıyorsun "Türk misafirperverliğini çoktan yarı yolda bıraktılar" diyorsun!

Vallahi pes!

Sevgili Başkan; Yalova senin vefasızlığını, senin o koltuğa oturmanı sağlayan Muharrem İnce'ye ve CHP Yalova örgütüne nasıl vefasızlık yaptığını çok iyi biliyor!

Şimdi de bu ülkenin imkanlarıyla gittiğin başka ülkeleri övmek için ülkene vefasızlık yapıyorsun!

Seçimlerden önce Yalova halkına söz verdiğin 40'ın üzerinde proje var. Bu projelerin adını anmıyorsun, belediyeyi borç batağına sokuyorsun ve çıkıyorsun Yalova'ya tuvalet yapma derdine düşüp bunu çok önemli bir projeymiş, hizmetmiş gibi ballandıra ballandıra anlatıp halka sunuyorsun!

Bunu yaparken de elin adamlarını övüp, tabiri caizse lafı bize çakıyorsun!

Hee...diyorsan ki kendimi ifade edemedim...

O zaman o ifadeleri düzelt.

"Türk misafirperverliğini çoktan yarı yolda bıraktılar" yerine...

"Türk misafirperverliğini aratmadı" de...

Sevgili Başkan, kusura bakma ama kafayı bu kadar tuvalete takarsan, işte böyle "akım derken bok.. dersin!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.