KAYA KONUŞTU!
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde siyaset kazanı kaynamaya başladı. Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, Çınarcık Belediye Başkanını eleştirdi ve,"Halkı Kandırmakla Suçladı."
Haberci gazetesinde yayınlanan Vedat Sarı imzalı habere göre; Murat Kaya, 2019 yerel seçimlerinde Çınarcık’ı devralacaklarını söyledi ve, "İlçede UEDAŞ tarafından elektrik kabloları yerin altına alınıyor. Yani bu işin Çınarcık Belediyesi ile alakası yok. Başkalarının yaptığı hizmeti kendileri yapıyor gibi göstermemeliler. Bu halkımızı tamamen kandırmak anlamına geliyor" dedi.KANDIRMAK
Haberde; Karpuzdere Mahallesindeki vatandaşların bozuk bırakılan yollar yüzünden AK Parti İlçe Başkanı Murat Kaya’dan yardım istediğine yer veriliyor.
Haberde; 2 sene geçmesine rağmen ilçede hiçbir değişikliğin yapılmadığını belirten Kaya, “Çınarcık’a 5 senede yapılacak güzel projelerin önüne geçildi. Şu anda yapımı devam eden su şebeke yenileme çalışması bizim yarım kalan çalışmamızdı. Bizim başlatmış olduğumuz proje şu an devam ettiriliyor. Halkımızı her zaman doğru bilgilendirmeliyiz. Bizler seçimi kaybettiğimiz günden itibaren çalışmaya başladık. Çünkü ilçemizde şu an herhangi bir proje yapılmıyor. Halkımıza gereken hizmetleri sağlamalıyız. Bu yüzden gelecek yerel seçimler için yorulmadan, yılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dolgu Alanı Projesi için 4 sene mücadele vermiştik. Şu an bakıyoruz ki emeklerimiz tamamen boşa gitmiş. Proje 2 senedir ilerlemiyor. Şu ana kadar bu projenin büyük ölçüde ilerleme kaydetmesi gerekiyordu. 2019 yerel seçimlerinde Çınarcık yönetimini devralıp yarım kalan ve yeni projelerimizi halkımıza kazandıracağız." ifadelerine yer veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.