KAYMAKAMA ZİYARET...

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı'ya bir nezaket ziyaretinde bulundu.


Bir röportaj için Çınarcık'ta olan Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat ve İhlas haberden Nursin Şık'ta Korkmaz'ın isteği üzerine ziyarete katıldı.

Ziyaretle ilgili konuşan Hakan Korkmaz,"Çınarcık Kaymakamıyla görüşmek, herşeyden önce bir nezaket ziyareti yapmayı hep planlıyordum hatta birazda geç kaldığımı kendisine de söyledim. Bugün dolgu projesiyle ilgili gelişmeler üzerine Kaymakamlıktan randevu talep ettim. Sağolsun Kaymakam bey talebime olumlu yanıt verdi. Aynı saatlerde Cemiyet Başkanımız da Çınarcık Belediye Başkanıyla görüşmek için Çınarcık'a gelmişti. Cemiyet Başkanımızdan bana eşlik etmesini rica ettim, sağolsun kırmadı beni. Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı'yla yaptığımız görüşmede kendisine dolgu projesiyle ilgili bazı sorularım oldu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.