Kılıçdaroğlu: Fetö'nün siyasi ayağı AK Parti'nin yöneticileridir!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş’ın sorularını yanıtlıyor.

"Kanal İstanbul devlet projesi değil Erdoğan’ın çıkar projesidir" diyen Kılıçdaroğlu, "Kaldı ki bu projenin yapılacağı da yok. Bu ülkede sırf ekonomide yaşanan büyük dramları, büyük acıları, intiharları, işsizliği göstermemek için, kamuoyu ve siyaset bunu tartışmasın diye Kanal İstanbul'u ortaya attılar" dedi.

Kılıçdaroğlu,"Devleti çılgın insanlar değil, kendi ülkesinin çıkarlarını savunan insanlar yönetir. Çılgın projeymiş, e buyur yap o zaman. Yap-İşlet-Devret ile yapacakmış. Birisi buraya gelip kanal yaparsa, CHP iktidar olduğunda bir kuruş vermem" dedi.

FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI

Kılıçdaroğlu,"Garibanlar içeride kaldı, arkasında siyasi güç olanlar hapishaneye bile girmedi. FETÖ ile mücadele AK Parti’nin dünya görüşü çerçevesinde oluyor. Siyasi ayak belli. AK Parti’nin yöneticileri bunu bilmeyen var mı? Kim nereye gelmek istiyorsa Pensilvanya’ya gidip hicazet alıp gelip koltuğa oturuyorlardı. FETÖ’nün siyasi ortaya çıkmadı çünkü çıkartmak istemediler. Biz bunların hepsini biliyoruz. Onun için sayın Bahçeli’den istediğimiz gelin 15 Temmuz darbesinin perde arkasını çıkaralım. Bahçeli açıklamalarında samimiyse meclis araştırma önergesi versinler" dedi.

ADİL ÖKSÜZ AÇIKLAMASI

Kılıçdaroğlu,"Adil Öksüz’ün Türkiye’den kaçışı ve bağlantıları hakkında elimizde bilgiler var ama belge yok. Onun için söyleyeceğim yalan diyecekler o yüzden açıklamayacağım. Ama hepsini biliyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.