KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A 5 KURUŞLUK DAVA!



CHP Lideri Kılıçdaroğlu, geçen salı günkü grup toplantısında,"Devletin kozmik odasını FETÖ unsurlarına kim açtı? Bir kişinin talimatı ile açıldı, Recep Tayyip Erdoğan. Devletin namusunu terör unsurlarına açan FETÖ'nün siyasi ayağıdır! Devletin sırlarını, kozmik odayı bir talimatla açtırmak vatan hainliği değil midir? FETÖ'nün siyasi ayağı aynı zamanda BOP'un Eşbaşkanı olan kişidir." demişti ve Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.


Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'na cevaben yaptığı konuşmada,"FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir." demişti.

İşte bu sözler üzerine Kılıçdaroğlu'da harekete geçti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na 500 bin liralık, buna karşılık Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a 5 kuruşluk dava açması ise dikkat çekti!

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/02/12/erdogan-fetonun-en-onemli-siyasi-ayagi-kemal-kilicdaroglu-ve-ekibidir/




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.