KİMSE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUYOR!
ÖZEL HABER/ Yalova'da geçen ay kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğrayıp darp edilen Muharrem İnce'nin İl Genel Meclis Üyesi olan kardeşi Hüseyin İnce'nin, saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulunup bulunmadığı merak konusu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Hüseyin İnce, yemek yediği bir lokantada kalabalık bir grubun saldırısına uğrayıp darp edilmişti.

Basının görmediği, sadece Revizyongazetesi.com'un okurlarına özel haberle duyurduğu saldırıdan sonra Hüseyin İnce yine sosyal medya hesabından önemli bir paylaşıma daha imza atmış daha sonra bu paylaşımı kaldırmıştı.

ince-yorum-vefa-gulec

ŞÜKRÜ ÖNDER ELEŞTİRMİŞTİ

Eski Milletvekili ve Kent Konseyi Başkanlığı yapan Şükrü Önder'de yaşanan olaylara bir gazeteye verdiği söyleşi de değinmiş ve,"Bu olay Yalova İçin kara bir lekedir" demişti.

"Yalova Teksas değil" diyen eski Vekil Şükrü Önder,"Geçtiğimiz günlerde Yalova'da yaşanan ve CHP İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin İnce'nin saldırıya uğradığı olay Yalova için bir kara lekedir. Yalova tarihinde böyle bir olay yaşanmamıştır. Konunun detayları her ne olursa olsun Yalova'nın göbeğinde bir siyasetçinin , bir seçilmişin saldırıya uğraması ne insanlık adına ne de siyaseten kabul edilebilir bir durum değil." demişti.

Önder,"Söylediğim gibi hiç kimse gerek sosyal medyadan gerekse yazılı medyadan birbirine hakaret etme hakkına sahip değil. Ortada bir çok iddia var. Belediyenin işleyişiyle ilgili de bir çok vahim iddia var ancak kimse adliyeye girip suç duyurusunda bulunmuyor. Yalova Teksas değil, kanun var devlet var yasa var! Yalova'da siyaseten kutuplaşmalar tehlikeli sonuçlar doğurur. Belediye Başkanına hakaret etmek ne kadar yanlış ise bir il genel meclis üyesinin de kamuya açık alanda saldırıya uğraması da o derece yanlış." demişti.

ÖZEL HABER/ HAKAN KORKMAZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.