KOLAY GELSİN ÇINARCIK BELEDİYESİ!
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde alt yapı çalışmalarından bozulan yollara dökülen yeni asfalt tekrardan kazılmaya başlandı. Gerekçe ise yeni döşenen su şebeke hattında yapılan test çalışmaları neticesinde patlayan borular.

KORKMAZ UYARMIŞTI!

Çınarcık Belediyesi planladığı tarihte alt yapı ve yol çalışmalarını bitiremediği için yeni şebekede test çalışmaları yapmadan sıcak asfalt döküm çalışmasına başlamıştı.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, 15 Mayıs tarihinde yayınlanan Pazar Yazısında konuya dikkat çekmiş ve,"BİR DAHA MI KAZACAKSINIZ?" diye sormuştu.

15 MAYIS YAZISI

Hakan Korkmaz 15 Mayıs tarihli yazısında,"İyi de bu işlem sırasında muhakkak borularda patlak ve sızıntılar meydana gelecektir. Eee…Ne yapacaksınız? Yeni yapılan asfaltı bir daha mı kazacaksınız?
Peki neden bu işlemi yapmadan asfalt çalışmasına başladınız? Zaten planlarınız tutmadı ve bu işlemi yaparsanız eğer, bu size daha çok zaman kaybettirecek değil mi? Evet değerli okurlar…Riyaset makamının talimatıyla yeni su şebekesinde test işlemi yapılmadan asfalt çalışmaları başlamıştır." demişti ve konuya dikkat çekmişti.

HAYATIMDA BÖYLE İŞ GÖRMEDİM!

Revizyongazetesi.com'a konuşan yol çalışmalarında çalışan bir işçi,"2-3 gündür yeni asfaltı kazıyoruz içim sızlıyor. Hayatımda ilk kez böyle bir iş gördüm. Şu ana kadar 4-5 yer kazdık. Bunlar yumurta bir yerlerine gelmiş o yüzden böyle iş yaptılar." diyerek tepkisini dile getirdi.

ASFALT ÇÖKECEK!

Yapılan işin yanlışlığına dikkat çeken bir çalışan ise,"Bu asfalt çöker. Normalde alt yapı çalışmasının üzerine hemen asfalt dökülmez. En az 1.5 ay yerine oturması için beklemek lazım. Burada halk tepki gösterince hemen yola asfalt döküldü ama bu yol muhakkak çökecek" diyerek tepkisini dile getirdi.ASFALT KAZILIYOR

HAKAN KORKMAZ'IN KONUYA DİKKAT ÇEKEN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.