KONUŞAN SALDIRIYA UĞRUYOR!
ÖZEL HABER/ Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, silahlı saldırıya uğradı. Başkan Suiçmez, dün gece evinin önünde arabasına isabet eden kurşunlara rağmen saldırıdan yara almadan kurtulmayı başardı. Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNCE'DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI!

Geçtiğimiz günlerde CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin İl Genel Meclis Üyesi olan kardeşi Hüseyin İnce'de kalabalık bir grup tarafından yemek yediği lokanta da darp edilmişti.

Hüseyin İnce'ye yapılan saldırı daha aydınlatılmadan Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez'in silahlı saldırıya uğraması YALOVA'DA NELER OLUYOR? dedirtti.

İKİSİ DE BELEDİYEYİ ELEŞTİRMİŞTİ?

Gerek CHP'li Hüseyin İnce'nin, gerekse Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez'in Yalova Belediyesini hedef alan eleştiriler yapmasından sonra saldırıya uğraması kafaları karıştırdı!

İŞTE YALOVASPOR BAŞKANI HAKAN SUİÇMEZ'İN SALDIRIDAN KISA ZAMAN ÖNCE SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMI;

oflu-hakan

Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez bu paylaşımı yüzünden mi saldırıların hedefi oldu diye sorulurken, Yalova Belediyesine yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve bu yüzden darp edildiği sanılan CHP'li Hüseyin İnce, dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor.

huseyin-ince-paylasim-haber

Muharrem İnce'nin kardeşi Hüseyin İnce'ye yapılan saldırıyı sadece bölgenin güçlü sesi Revizyongazetesi.com okurlarına duyurmuş, basın olayı görmemişti.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2016/10/27/chpde-neler-oluyor/

 

ÖZEL HABER/ HAKAN KORKMAZ



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.