KORKMAZ, BERAAT ETTİ...

Hakan KORKMAZ, beraat etti. Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ, Çınarcık Belediyesi Avukatı Kadir PEHLİVAN'ın aleni olmayan söyleşiyi kayda almak suçlamasıyla açtığı davadan beraat etti.


KORKMAZ şöyle konuştu;

"Evet Çınarcık Belediyesi Avukatı Kadir PEHLİVAN'ın açtığı dava bugün sonuçlandı ve beraat ettim. Her ne kadar kendimizden ve yaptığımız işten emin olsakta karar beni mutlu etti.

Hatırlanacağı gibi ben geçen sene nisan ayında Çınarcık Belediye otobüslerinde yaşanan SAHTE BİLET skandalını okurlara duyurmuştum. Bunun üzerine Belediyenin Avukatı Kadir PEHLİVAN beni belediyeye davet edip açıklamalarda bulunmuş ve ben bu açıklamaları gazetede yayınlamıştım.

1 sene sonra Çınarcık'ta dolgu projesini yürüten firmayla beraber belediyede basın toplantısı düzenleyen Belediyenin Avukatı Kadir PEHLİVAN'ı, firmayı savunduğu için,"SEN KİMİN AVUKATISIN BE ADAM" diye eleştirmiş ve haber yapmıştım.

Avukat Kadir PEHLİVAN bu habere kızmış olsa gerek 1 sene önce, kendi daveti üzerine yapılmış ve yayınlanmış ropörtaj için, izinsiz kayıt yapıldı diye bana dava açmıştı.

Hatta polis söz konusu ses kayıtlarını ele geçirmek için evime ve ofisime baskın düzenlemişti.

Evet söz konusu ses kayıtları Ankara'da Kriminal laboratuarında incelendi ve rapor lehime çıktı.

Bunun üzerine Hakim iddia edilen suçu işlemediğime kanaat etti ve bugün benimde katıldığım duruşmada beraat kararı verdi.

Kimseye kırgın değilim.

YAŞASIN ADALET..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.