KORKMAZ, ÇOCUK PARKINI KURTARMIŞTI
BEYTTÜRK İNŞAAT VE SUUDİ ARABİSTAN KONSORSİYUMU İLE TÜRKİYE’YE DEV YATIRIM…

Körfez ülkelerinden büyük yatırımları Türkiye’ye getiren Beyttürk İnşaat dev bir yatırıma imza attı. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Suudi Arabistan Krallığı Sanayi ve Ticaret Bakanı Taufiq Bin Fawzan Al Rabiah eşliğinde Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Barman, Kimma Huizama İnşaat ile işbirliğine adım attı.

Marmara Bölgesinde büyük gayrimenkul yatırımları ile dikkati çeken Beyttürk İnşaat, 2 milyar TL’lik yatırıma hazırlanıyor. Suudi Arabistanlı Kimma Huizama Gayrimenkul Şirketi ile yatırım anlaşması imzalayan Beyttürk İnşaat bir yıl içinde Marmara Bölgesi’nin en büyük projesinin inşaatına başlayacak.

25 bin kişilik yeni bir yaşam merkezi…

Anlaşmayla bölgenin değerinin artacağına vurgu yapan Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Barman, “Suudi Arabistan konsorsiyumu ile birlikte Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştirecek dev bir projeye imza atacağız. Beş bin konutluk yeni projemiz Yalova’da yer alacak. Yalova’nın gelişen bölgesi Bursa yolu üzerinde yeni bir yaşam alanı kuracağız. 1 yıl içinde projemize başlamayı planlıyoruz, hem Körfez Bölgesinden hem de ülkemizden projeye ilginin büyük olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yatırım maliyetinin 2 milyar TL’yi bulması planlanan proje bölgenin nüfusunu da artıracak, yaklaşık 25 bin kişilik yeni bir yaşam merkezi kurulacak.

AYNI FİRMA ÇINARCIK'TA ÇOCUK PARKINI İZİNSİZ ÇEVİRİNCE...


Aynı firma Çınarcık Karpuzdere Mahallesinde hayata geçirmeye çalıştığı bir proje kapsamında Çınarcık Belediyesine ait olan 1500 m2 planlarda yeşil alan çocuk parkı gözüken yeri bariyerlerle çevirmişti.

Yapılan ihbar üzerine konuyu araştıran Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz, firmanın burayı belediyeden izin almadan çevirdiğini ve söz konusu yeri kiralama taleplerinin daha belediye meclisinde görüşülmediği gerçeğine ulaşınca konuyu haber yapmış, haberden kısa bir zaman sonra firma Çınarcık Belediye Başkanının talimatıyla bariyerleri kaldırmıştı. Firmanın Çınarcık'ta ki projesi aylarca durmuştu.

İŞTE REVİZYONGAZETESİ.COM 1500 M2 ÇOCUK PARKINI BÖYLE KURTARMIŞTI...


beyt 3

Konuyla ilgili  Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz şöyle konuştu;KORKMAZ

"Baktım firma bana basın bülteni yollamış. Önce güldüm tabi. Evet firma Çınarcık'ta talihsiz bir olay yaşadı ve tabiri caizse birilerinin kurbanı oldu. Şimdi bu iş benim yönetimimdeki yayın organının bölgede ne kadar önemli bir görev üstlendiğinin en büyük örneklerinden biridir. Dolgu kadar önemlidir bu olay. Zaten dikkat ederseniz ben bu olayı, "DOLGUDAN SONRA BÜYÜK PEŞKEŞ" başlığıyla vermiştim ve haberden saatler sonra bariyerler kaldırılmıştı.

Tabi olayın detaylarına girip eski defterleri açıp firmaya zarar vermek istemem. Sonuçta baktığınız zaman insanlar bir şeyler yapmaya çalışıyor ve büyük yatırımlar söz konusu.

Ama burada bana ihbarı yapan mahallelidir. Bende mahallelinin talebi üzerine bu haberi yapmış ve tabiri caizse mahalleliyle beraber 1500 m2 çocuk parkını kurtarmıştık.

Bu iş benim her zaman gururla anacağım haberler arasında olacak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Birde Çınarcık Belediyesine buraya bir çocuk parkı yaptırabilirsek eğer tadından yenmez.

Bu 23 nisan geçti. İnşallah bir daha ki 23 nisan'a kadar mahallenin çocukları parkına kavuşmuş olur. Ben ve yönetimimdeki yayın organı bu konuda elinden geleni yapacaktır.

Biz, halktan yana taraf olmaya ve yanlış işlere "dur" demeye devam edeceğiz..."



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.