KORKMAZ, UYARDI!
PAZAR YAZISI/ Fetullahçı Terör Örgütü'nün medya ayağının yöneticilerinden olan ve 15 Temmuz ihanetinden bir hafta önce yurtdışına kaçan eski Bugün Tv Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Toros, "Ankara'dan iyi haber alan bir kaynağım, Meclis'te görüşmelerin kızıştığı şu günlerde, bir siyasi suikast olasılığının arttığı üzerinde durdu" dedi.

Toros, muhalefette etkin bir siyasiye düzenlenecek suikastle "bir taşla iki kuş vurulabileceğini" söylerken, böyle bir suikast nedeniyle üyesi olduğu FETÖ'nün suçlanmaması için ön almaya da çalışarak "Amaç Meclis'teki Anayasa görüşmelerinde muhalefeti köşeye sıkıştırıp diz çöktürmek. Ve eylemi, malum günah keçisi, iddia olunan FETÖ'ye yüklemek" dedi.



Siyasi suikast iddialarını hükümette ciddiye almış ve Başbakan alınan bir istihbarat üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hiç vakit kaybetmeden telefonla arayıp bilgilendirmiş ve kendisine zırhlı bir araç tahsis etmişti.

Eğer muhalefette etkin birine suikast iddia ve istihbaratı varsa, Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu dışında (ki bu iki isim zaten ciddi şekilde korunuyor) bazı isimlerin de ciddi şekilde korunmaya alınması gerektiğini düşünüyorum.

Mesela benim ilk aklıma Muharrem İnce geliyor.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'de muhalefette etkin bir siyasi.

Bence Muharrem İnce'de dikkat etmeli ve koruma altına alınmalı.

Bakın zaman zaman İnce'yle tatlı atışmalara giren Melih Gökçek katıldığı bir televizyon programında FETÖ ile ilgili açıklamalar yapmış ve Muharrem İnce’nin FETÖ’cü olmadığını bu yüzden CHP Genel Başkanı olma şansının sıfır olduğunu söylemişti.

Gökçek,"Şu an da Muharrem Fetö’cü değil. Yarın onu da teslim alırlar mı onu bilemem" demişti.

"Muharrem İnce Genel Başkan olmak istiyor" diyen Melih Gökçek,"Sayın Muharrem İnce’nin Genel Başkan olma şansı sıfır çünkü Fetö’cüler müsaade etmez" demişti.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uJQMvV37YlA[/embed]

Muharrem İnce, CHP Genel Başkanlığı koltuğu için en kuvvetli adaydır.

Muharrem İnce, Ak Parti hükümetini en etkili eleştiren siyasilerin başında geliyor, bu bir gerçektir.

Peki eğer Muharrem İnce'ye bir suikast yapılırsa ses getirir mi?

Kesinlikle getirir!

Bakın Melih Gökçek diyor ki,"Sayın Muharrem İnce’nin Genel Başkan olma şansı sıfır çünkü Fetö’cüler müsaade etmez."

Eğer olası siyasi suikasti FETÖ yapacaksa, Melih Gökçek'in dediği gibi FETÖ İnce'nin CHP'nin başına geçmesini istemiyorsa...

Muharrem İnce, FETÖ'nün hedefinde olabilir!

Melih Gökçek'in dediği dikkate alınırsa, İnce'ye yapılacak suikast birden fazla amaca da hizmet eder gibi duruyor.

Lafı fazla uzatmaya gerek yok.

Bence bu suikast iddiaları ciddiye alınıyorsa ki alındığını Kılıçdaroğlu'na tahsis edilen araçtan ve diğer tedbirlerden görüyoruz...

Muharrem İnce dikkat etmeli ve korunmalı.

 

HAKAN KORKMAZ

Revizyongazetesi.com

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.