KURT, AK PARTİYİ DE KARIŞTIRDI!
Revizyongazetesi.com'un gündeme getirdiği, CHP'li Çınarcık Belediyesinin İller Bankasından kredi kullanmasına bir Ak Partili Milletvekilinin yardımcı olması olayının yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili Ak Parti Çınarcık Teşkilatından yapılan açıklama da,"Avni Başkan'da Hizmetin Adresi olarak Akparti teşkilatlarını görmüş ve yol yapımı için gerekli İller Bankası kredisi için Akpartili Sayın Vekillerimizden ricada bulunmuştur" denildi.

Öte yandan Ak Partili bir Milletvekilinin CHP'li Çınarcık Belediye Başkanına kredi konusunda yardım etmesi ve Revizyongazetesi.com'un bunu gündeme getirmesiyle Ak Partili bazı belediyelerinde duruma tepki gösterdiği ve partide huzursuzluk yarattığı sızan bilgiler arasında.ak-parti-cinarcik-aciklama

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u işini gücünü bırakıp kendileriyle uğraşmakla suçlayan Ak Parti Çınarcık Teşkilatından yapılan açıklama şöyle;

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

"Çınarcık Belediye Başkanımız Sayın Avni KURT'un son günlerde işini gücünü bırakıp uğraşmaya çabaladığı teşkilatımız, konunun gerçekleştiği şekli ile kamuoyuna aktarılmayışı nedeni ile yüce milletimizi bilgilendirme gereği hissetmiştir..

Akparti teşkilatlarımızın şiar edindiği ''Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir'' anlayışı Çınarcık içinde geçerli olup bizim için onur vesilesidir. Avni Başkan'da ''Hizmetin Adresi'' olarak Akparti teşkilatlarını görmüş ve yol yapımı için gerekli İller Bankası kredisi için Akpartili Sayın Vekillerimizden ricada bulunmuştur. Akpartili Sayın Vekillerimizin buna kayıtsız kalması tabiiki düşünülemez. Velhasılı Avni Başkan'ın bu isteği çözüme kavuşturulmuştur. Bizleri; çözümünden dolayı teşekkür dahi beklemediğimiz bu durumun kamuoyu ile paylaşılırken Akparti teşkilatlarının esamesinin dahi okunmaması üzmüştür. Sayın Başkan'a tavsiyemiz Akparti teşkilatları ile uğraşacağına aldığı krediyi kullandığı mecralarla ilgilensin..
Hizmetin Adresi Akparti Çınarcık Teşkilatı Sayın Çınarcık Halkının hizmetinde olmaya bundan sonrada devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur...(Yeni yapılan yolların halinide değerli Çınarcık Halkının takdirine bırakıyoruz)

AVNİ KURT, AK PARTİYE Mİ GEÇİYOR?

Ak Partili Milletvekilinden aldığı kredi desteğiyle 6 Milyona yakın bir parayı kasasına koyup rahatlayan CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, Ak Partiye geçip geçmeyeceği de Çınarcık'ta konuşulan konuların başında geliyor.

Başkan Avni Kurt, geçtiğimiz ay Belediye Meclisinde Ak Parti Hükümetinin icraatlarını övmüş, bunun üzerine Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Sait Saral, Başkan Kurt'a teşekkür etmişti.

reis-avni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.