KURT'UN SAĞ KOLU AÇIĞA ALINDI
SON DAKİKA/ÖZEL HABER...Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Çınarcık Belediyesi Başkan Yardımcısı Cabir Balkış, FETÖ/PDY darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alındı. Açığa alınan Başkan Yardımcısı Cabir Balkış, Belediye Başkanı Avni Kurt'un akrabası olmasının yanı sıra sağ kolu olarak biliniyor.

KORKMAZ, ÇINARCIK KAYMAKAMIYLA GÖRÜŞTÜ

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz şöyle konuştu;KORKMAZ

"Sabah konuyla ilgili bilgi kirliliği vardı. Belediyeden bilgiyi doğrulatamadık. Kesin bilgiye ulaşmak için Çınarcık Kaymakamı Sayın Ramazan Cankaloğlu'nu makamında ziyaret ettim.
Kaymakam Bey, Çınarcık Belediyesi Başkan Yardımcısının açığa alındığını söyledi. Çınarcık'taki daha önce FETÖ soruşturması kapsamında 15 olan açığa almalarda rakamın 30'a ulaştığı bilgisini de Sayın Kaymakam Bey'den aldım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.