LEVENT ERSÖZ'ÜN FİRMASINA HACİZ!
ÖZEL HABER/ Adını Ergenekon ve Turgut Özal'a Suikast Davalarıyla duyuran eski Jitem Komutanı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e haciz şoku! Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren yeni kurulan Kayraport adlı firmaya 367 bin liralık borç yüzünden başlatılan işlemde Levent Ersöz'ün bilgisayarına bile haciz konulduğu ortaya çıktı!

Haciz işlemini yaptıran alacaklı ise, Levent Ersöz'ün Düzce Denizcilik firmasındaki eski ortağı Alpay Türkoğlu. Çınarcık Sahil Dolgu Projesi yüzünden araları iyice açılan Levent Ersöz'ün eski ortağı Alpay Türkoğlu, daha önce Revizyongazetesi.com'a konuşmuş ve,"PAŞA BİZİ DOLANDIRDI" demişti.

4 ay önce Çınarcık Sahil Dolgu Projesi ihalesini alan fakat projede çalışmalara henüz başlayamayan Kayraport'un sahibi Levent Ersöz'ün, eski ortaklarının alacakları ile ilgili açtığı davalarla başı belada!



Levent Ersöz'ün eski ortağı Alpay Türkoğlu'nun, işletmesi Kayraport Firmasında olan İDO'nun Maltepe Döküm İskelesinde haciz işlemi yaptırdığı ortaya çıktı. Yapılan haciz işleminde bilgisayarlara da el konulduğu görülüyor.



Bir süre önce Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'la sahil dolgu ihale sözleşmesine imza atan ve Kayraport firmasına sermaye akışı sağlayan Hakan Öncü'de yönetimden çekilmiş ve Levent Ersöz'e alacak davası açmıştı.





Eski ve yeni ortaklarıyla davalık olan Levent Ersöz'ün, Çınarcık Sahil Dolgu Projesini yapıp yapamayacağı ise merak konusu!



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2016/12/09/tayyip-beyden-randevu-yalani/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.