Limak'ın Genel Müdürü: Vatandaşa hak veriyoruz
Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Lova Hotel'deki basın kahvaltısı organizasyonun da gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın "Vatandaşlarımızın elektrik faturalarından ciddi şikayetleri var" diyerek konuyla ilgili görüşlerini sorması üzerine Limak’ın Genel Müdürü Ali Erman Aytac, vatandaşa hak verdiğini söyledi.

"Bu sene olağanüstü bir sene yaşıyoruz" diyerek ekonomiye ve kur artışına dikkat çeken Limak Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Türkiye'nin elektrik üretiminde yarı yarıya dışa bağımlı olduğunu da hatırlattı ve sene başından sonra elektrik ve doğalgaz’da bir miktar indirim olabileceğini söyledi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=j92TDHGn4Jo[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.