MAHKEME BELEDİYEYE SORDU?
ÖZEL HABER/ CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın sokak ortasında saldırıya uğraması sonucu görülen davada flaş bir gelişme yaşandı. Mahkeme, sanık İsa Üçüncüoğlu'nun ifadesi üzerine Çınarcık Belediyesi'ne, sanık İsa Üçüncüoğlu ile arasındaki para trafiğini sordu ve mahkemeye bilgi verilmesini istedi.

Ne olmuştu?

Geçen sene CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, otomobiliyle evine giderken önünü başka bir otomobil ile kesen Cengiz D. ve Cemal Ü. tarafından saldırıya uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu, dayak anına ilişkin videoyu, 'Düzce'de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz' notuyla Facebook hesabında paylaştı.

Düzce’de CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın 2 kişi tarafından dövülmesiyle ilgili olarak Düzce’ye gelen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, "Bu yapılan bir terör olayıdır." demişti.

İşte CHP'nin dikkatle takip ettiği, Yalova Milletvekili Muharrem İnce dahil bir çok CHP'li Milletvekilinin takip ettiği davada kritik bir karar alındı.

Mahkeme, sanık İsa Üçüncüoğlu'nun ifadesi üzerine CHP'li Çınarcık Belediyesi'ne, sanık İsa Üçüncüoğlu ile arasındaki para trafiğini sordu ve mahkemeye bilgi verilmesini istedi.

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a dayak anına ilişkin videoyu, "Düzce'de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz"notuyla Facebook hesabından paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu, geçtiğimiz günlerde Çınarcık'ta görüntülenmiş ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un sahibi olduğu beyaz eşya dükkanından çıkarken objektiflere böyle yakalanmıştı.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fvoLbZOoIXs[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.