MHP, AKP'li eski başkanların peşine düştü!
Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapmama kararı alan MHP, seçimlere ses getirecek adaylarla girmeyi planlıyor. Ankara’da Ak Parti’li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i yerel seçimlerde aday yapmak isteyen MHP, ilçeler bazında da bu taktiği  uygulamaya çalışıyor ve adeta Ak Parti’li eski başkanların peşine düşmüş durumda!

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova’nın Çınarcık ilçesinde, MHP’nin, eski Ak Parti’li Belediye Başkanı Murat Erdoğan’a adaylık teklifi götürmeye hazırlandığı kulis bilgisini okurlarıyla paylaştı.

Korkmaz,"Çınarcık’ta MHP’nin, eski Ak Parti’li Belediye Başkanı Murat Erdoğan’a adaylık teklifi götürmeye hazırlandığı kulislerde konuşulan, sızan bilgiler arasında. Olur mu? Velev ki götürdüler böyle bir teklif. Kabul eder mi eski Başkan bu teklifi? Melih Gökçek kabul ederse MHP'nin teklifini, Murat Erdoğan'da kabul eder diyorum başka da bir şey demiyorum." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/06/muharrem-ince-feto-konusunda-uzmanlar-demisti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.