MHP'Lİ BAŞKAN AFFETMEDİ!
ÖZEL HABER/ MHP Çınarcık eski İlçe Başkanı Faik Özkan, dün kendisini sosyal medya üzerinden hedef gösterip tehdit eden ve hakaretlerde bulunan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un abisi Mehmet Kurt hakkında tehdit, hakaret ve kişilik haklarına saldırıdan Cumhuriyet Savcılığına bu sabah suç duyurusunda bulundu.

Aynı zamanda Revizyongazetesi.com yazarı olan Faik Özkan son yazısında, Belediyenin icraatları hakkında yapıcı ve düzeyli eleştirilerde bulunmuştu.

AK PARTİYİ ÖVMÜŞTÜ

Belediye Meclisinde Ak Parti hükümetinin icraatlarını övdüğü ortaya çıktığı için zor durumda kalan ve Ak Partiye geçecek iddialarına aylarca sessiz kalıp partililerin tepkisi artınca açıklama yapmak zorunda kalan CHP'li Başkan Avni Kurt son olarak, Çınarcık Sahil Dolgu Projesi sözleşmesini tek taraflı feshedip Düzce Denizcilik firmasını Belediyeye 1 milyon tazminat ödemekten kurtarmış ve tepkilerin hedefi olmuştu.

Son derece sıkıntılı günler geçiren ve bir açıklama dahi yapamayan Avni Kurt'a destek için sosyal medya hesabından açıklamalar yapıp eski MHP İlçe Başkanı Faik Özkan'a hakaretler yağdıran, Belediyeyi perde arkasından yönettiği iddia edilen "BARON" lakaplı Mehmet Kurt, yapılan suç duyurusu neticesinde ifade verecek.

Mehmet Kurt'un yaptığı paylaşımına eleştiriler gelmeye başlayınca gönderi ayarını, herkese açıktan sadece arkadaşlara çevirmesi dikkatlerden kaçmadı.

CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un abisi Mehmet Kurt, MHP üyesi olup partiden ihracı da gündemde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.