MÜDÜR NE'APTIN?
Yeniden başlayan Çınarcık Sahil Dolgu Projesi kurumları birbirine mi düşürdü? Şok İddialar...Şok Açıklamalar Revizyongazetesi.com'da...

Çınarcık Sahil Dolgu Projesini onaylayan kurumlardan birinin MÜDÜR'ü  Revizyongazetesi.com'a konuştu ve Şok edici açıklamalarda bulundu!

"Malzemenin deniz dökümüne uygun olup olmadığına Çevre Bakanlığı karar verecek" diyen MÜDÜR,"Dökülen malzeme Çevre bakanlığının belirlediği kriterlere uygun mudur? Kendi kriterlerine uygun mu? Denize uygun mu? İstanbul'dan gelen malzemenin Çınarcık'a dökülüp dökülmemesine Yalova Çevre İl Müdürlüğü karar veriyor" dedi.

MÜDÜR,"Bu eğer kontrol edilmezse, bu iş her zaman şaibe altında kalır. Bu iş kontrol edilmezse, bir kaç bürokrat burada suçlanıyor farklı şekilde. Ben onlarında aklanması için kimsenin kötü gayri ahlaki iftiralara da maruz kalmaması için işimi düzgün yapmaya çalışıyorum" dedi.

"Çok ciddi iddialar var. Çok ciddi farklı boyutta mesela gönderdikleri malzemenin çoğu toprak. Toprak denize dökülmez. Hee... derse ki Çevre Bakanlığı "ben bunu kabul ediyorum" o onun sorunu" diyen MÜDÜR,"Biz malzemeyi inceleyin dedik, Çevre Müdürlüğü telefonlarımıza çıkmadı. Vali Bey'e ilettik durumu. Gerekli incelemelerin yapılması lazım. Çevre İl Müdürlüğünün hassasiyetini siz algılayın yani!" dedi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ'a konuşan ve çok önemli bir kurumun başında olan MÜDÜR kim?

"Yalova İl Çevre Müdürlüğü burayla ilgili hassasiyetini en üst seviye de dikkate almalıdır" diyen MÜDÜR'ün Şok Açıklamalarının devamı Revizyongazetesi.com'da...

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.