Muğlim Bağatar: Yalova'nın geleceğini Kandil'den yönetemezler!
Yalova’da CHP ile HDP ittifak yapacak iddiaları ve sosyal medyada Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları üzerine bugün basın toplantısında konuşan Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, ağır ithamlarda bulundu.

Ak Parti’li İl Başkanı Muğlim Bağatar,"Bize gelen bilgiler arasında ‘Kandil’den emir geldi CHP’ye destek vereceğiz” diye kapalı kapılar ardında toplantılar yapıyorlarmış. Şunu üstüne basarak söylüyorum; Yalova’nın geleceğini Kandil’den yönetemezler. Kandil’den gelen talimatlarla Yalova halkı hareket etmeyecektir bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

İşte o sözler...

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kYhB2sCPV7g&feature=youtu.be[/embed]


VEFA SALMAN: ÇİRKİNLİK BAŞLADI


İddialarla ilgili CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

Dün gece sosyal medyada paylaşılan montaj video suç teşkil ettiğinden ve açık olarak kişilik haklarım ihlal edildiğinden savcılığa suç duyurusunda bulunduğumu, ayrıca söz konusu videonun tüm internet sitelerinden de savcılık tarafından suç teşkil ettiğinin tesbiti ile kaldırılacağını bildirdim.
Ulusalda Millet İttifakına karşı yürütülen çirkin ve FETÖ taktikli ülke seçmenini aşağılayan kampanyanın benzerini ne yazık ki Yalova’da da uygulamaya koydular.
Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de her siyasi partinin yaptığı anketlerde açık ara önde olduğumuzu gördükleri sebebiyle beklediğimiz gibi böyle bir eyleme girdiler.
Biz bu kirli ve çirkin kampanyaya taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. İttifakımıza karşı ülkemizin her yerinde başlatılan ve tutmayan bu adi kampanya Yalova’da da tutmayacaktır.
5 yıl boyunca Yalova’da hiçbir kesimi ayırt etmeden her mahallemizde her sokağımızda yaşayan insanlarımızla gönülden kucaklaştık. Kabullenemedikleri bu gerçek ne yazık ki rakiplerimizi böyle kirli, çirkin, adice bir yönteme yöneltmiştir.
Gerek ben, gerekse ittifak çatısı altında bulunduğumuz her vatandaşımızın bu çirkin yönteme inanmayacağını biliyorum.
Kamuoyunu saygıyla duyururum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.