MUHARREM DÖNMEZ, ÇINARCIK İL GENEL MECLİS ADAY ADAYI OLDU
Çınarcığımızın kıymetli insanları...Öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Ben Muharrem DÖNMEZ. 1976 Çınarcık doğumluyum. Evli 2 çocuk babasıyım. Uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet vermekteyim. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yaptım. Doğumumdan bu yaşıma kadar Çınarcık ilçesinde yaşamaktayım. 2004 yılında Adalet ve Kalkınma Partisine üye oldum ve Ak Parti İlçe Başkanlığında 3 dönemdir seçim işleri birim başkanlığı görevini yaparak davamıza hizmet ediyorum.

Çınarcığın belde belediyeleri dahil, Şenköy’den, Kocadere’ye, Ortaburun’dan, Çalıca’ya her beldenin ve her köyün sorununu, problemlerini biliyorum. Tarlasında, bahçesinde, bağında, kültüründe, tarihi ve turistik mekânlarında, Rabbimize hamdolsun her noktasında ayak izimiz mevcuttur. Her köyde en az 10 tane dost edinmişimdir. “Problemlerimizi çok iyi bilen bir insansın. Neden bize daha iyi hizmet sağlayacak mevkilere aday olmuyorsun?” şeklinde sorular ve talepler artınca, Çınarcık Merkezden de aynı şekilde il genel meclisine girmem, aday olmam noktasında baskılar artınca kararımı verdim. Bu yola çıkmamda sizlerin bana duyduğu güven ve destek en belirleyici etkendir. Bende bu güveni ve desteği karşılıksız bırakmamak için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Ben önce Yüce Rabbime güvenerek ve sonra teşkilatımızın bütün kollarına inanarak aday adayı oldum. Kimseden kişisel beklentim yok. Bu işe layıksam teşkilatım gereğini yapacaktır. Devletin içinden geldim, siyaseti biliyorum, sahayı en iyi tanıyanlardanım, partime getirim olacağına inancım tam. Gerek teşkilatımız ve gerekse Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile iyi uyum içindeyim, kimseyle problemim yok. Bu işi yapabileceğime inandığım için Çınarcık il genel meclis üyeliğine aday adayı oldum. Olursa işimizi en iyi şekilde yaparız, olmazsa Elif gibi dimdik durup gemiden kaçmaz hizmet yolculuğumuza devam ederiz. Çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun, hepinizi saygı, sevgi, muhabbetle selamlıyorum. Güzel günler çok yakında...

MUHARREM DÖNMEZ

ÇINARCIK İL GENEL MECLİS ADAY ADAYI



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.