NE ZAMAN SIKIŞSA AK PARTİYE SARILIYOR!
ÖZEL HABER/ Yalova'da CHP'li Çınarcık Belediyesini denetleyen Müfettiş, iddiaya göre yolsuzluğu tespit etti. CHP'li Belediyenin, binlerce çalışanına kahvaltı yemeği verildi diye fatura düzenlediği ortaya çıktı.

Konuyu araştıran Müfettişin "Belediye de bu kadar çalışan mı var?" diye sorup, "Belediye çalışanları eş ve çocuklarıyla kahvaltıya katıldı" diye şişkin kahvaltı faturasına savunma yapan birim amirini odasından kovduğu belirtiliyor.

Belediye çalışanlarının konuyla ilgili ifadesini alan ve çalışanların "kimse kahvaltıya ailesiyle katılmadı" demesi üzerine Müfettişin olayı rapor ettiği edinilen bilgiler arasında.

Yine iddiaya göre Çınarcık Belediyesinin müteahhitlerden topladığı ivazsız bağışları araştıran Müfettişin, usulsüzlük yaptığını tespit ettiği bir işçinin Belediye Başkanı Avni Kurt tarafından işine son verildiği ama son günlerde gündem de olan Ak Partili bir siyasinin araya girerek işçiyi tekrar işe aldırdığı edinilen bilgiler arasında.

Daha önce Belediye Meclisinde Ak Parti Hükümetinin icraatlarını öven ve Ak Partili bir Milletvekili sayesinde asfalt işi için kredi kullanan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un bu seferde Belediye de denetleme yapan Müfettiş konusunda Ak Partili bir Belediye Başkanından yardım istediği iddia ediliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.