OSMAN PAMUKOĞLU DEMİŞTİ!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ortaya attığı İstiklal Marşı için yeni beste yapılması yönündeki tartışmalar sürerken, HEPAR Onursal Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun 3 Mart 2013’deki konuşmasında “Sıra Anayasa'dan sonra nereye gelecek biliyor musunuz? İstiklal Marşımıza gelecek. Bugünün tarihini unutmayın. Bu sözümü de unutmayın” dediği ortaya çıktı.

Anayasa değişikliği referandumunun ardından ”Çözüm Süreci” görüşmeleri sırasında İzmir'e giden ve Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenleyen Osman Pamukoğlu, İmralı görüşmelerine sert tepki göstererek, “Türkiye’nin geldiği nokta budur. Oyunun adı; Türkiye’yi parçalamak. Önce yerel yönetimler, sonra öz savunma güçleri, federasyon, sonra referandum ve Irak’ın kuzeyindeki Kürdistan ile birleşmek, Anadolu’dan bir parçayı almak. Vazgeçin bu ahmaklıklardan, yazık edeceksiniz” demiş ve şu sözleri söylemişti...

“Bugün İzmir'de söylüyorum, sıra Anayasa'dan sonra nereye gelecek biliyor musunuz? İstiklal Marşımıza gelecek. Bugünün tarihini unutmayın, bu sözü de unutmayın. Ne diyor İstiklal Marşımız, ‘Kahraman ırkıma bir gül, ne bu şiddet bu celal, Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlal' Irkıma, ırkıma, ırkıma diyor. Sıranın Anayasa'dan sonra buraya gelmemesi mümkün mü? Mehmet Akif Ersoy da mı ırkçıydı? Nankörler…”

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=z0TqlvZcPik[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.