OYUN MU OYNUYORSUNUZ?
Özel Haber/Çınarcık'ın Koru Belde Belediye Başkanı Kamil Yaman, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia edilen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u makamında ziyaret etti.

Çınarcık Belediyesinin ziyaretle ilgili verdiği haberde, sahil yolu projesinin 2017 yazına biteceğini belirtmesi dikkat çekti.

Çınarcık Belediyesi bu açıklamasıyla, bir süre önce Çınarcık Belediyesinin ortak sahil yolu projesinden çekildiğini açıklayarak basına servis eden Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'ı da yalanlamış oldu.

DALGA MI GEÇİYORSUNUZ?

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;KORKMAZ

"Önce iki CHP'li Başkan çıkıp millete sahil yolu ortak projesini açıkladınız ve haber tüm ulusal ve yerel medya da çıktı. Hepimiz sevindik ve bunu yayınlarımızda açık açık söyledik.

Sonra Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman çıktı bir açıklama yaptı ve bunu basına servis etti.

CHP'li Başkan Kamil Yaman, hiç de yakışıksız bir şekilde Çınarcık Belediyesinin ortak sahil yolu projesinden çekildiğini duyurdu.

O gün bugün Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt sessiz kaldı ve hiç bir açıklama yapmadı.

Aynı CHP'li Başkanlar bugün bir araya gelmiş ve sahil yolu projesi 2017 yazına biteceği müjdesini veriyor.

Oyun mu oynuyorsunuz?

Dalga mı geçiyorsunuz?

Şimdi biz sizin hangi dediğinize inanalım?"

 

İKİ CHP'Lİ BAŞKAN KAMERALARIN KARŞISINA GEÇMİŞ VE ORTAK PROJEYİ AÇIKLAMIŞTI.

yaman açıkladı

CHP'Lİ KORU BELEDİYE BAŞKANI KAMİL YAMAN, ÇINARCIK BELEDİYESİNİN PROJEDEN VAZGEÇTİĞİNİ AÇIKLADI VE HABERİ BASINA SERVİS ETTİ.

dalga geçiyorlar

İKİ CHP'Lİ BAŞKAN BUGÜN BİRARAYA GELDİ VE ÇINARCIK BELEDİYESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA DA, ORTAK SAHİL YOLU PROJESİNİN 2017 YAZINA BİTECEĞİ SÖYLENDİ VE BÖYLECE KORU BELEDİYE BAŞKANI KAMİL YAMAN'IN,"ÇINARCIK BELEDİYESİ PROJEDEN VAZGEÇTİ" SÖZÜ DE YALANLANMIŞ OLDU!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.