REKTÖR VEKİLİNİN KİRASINI BAKIN KİM ÖDEMİŞ!
ÖZEL HABER/ FETÖ/PDY'nin Yalova Üniversitesindeki yapılanmasıyla ilgili geçen ay görülen davada ara karar açıklanmış, eski rektör vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım hakkında soruşturma yapılması istenmişti.

Mahkeme Heyeti Başkanı Hakim Metin Uğur, sanık savunmalarında geçen ve eski Rektör Prof. Dr. Niyazi Eruslu'nun görevden alınmasından sonra bir süre rektör vekili olarak görev yaptığı beyan edilen Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım hakkında soruşturma olup olmadığının Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına sorulmasına, soruşturma olmaması halinde gerekli soruşturmanın yapılmasının istenmesine karar verildiğini açıklamıştı.

Yalova'da FETÖ ile mücadele eden ve hain yapıyı çökertmeye çalışan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım ile ilgili önemli bir belgeye ulaştı.

Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım'ın evinin kirasını, Üniversiteden en çok iş alan müteahhit olarak bilinen, Fetö'den yargılanan eski Ak Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı Burhan Karagözlü'nün ödediği iddia edildi.

İŞTE O BELGE





Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Burhan Karagözlü, Ak Parti Yalova İl Başkan Yardımcısıydı ve 15 Temmuz darbe girişimi ardından apar topar istifa etti.
Ardından Fetö soruşturması kapsamında gözaltına alınan Burhan Karagözlü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Burhan Karagözlü Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım'ın kirasını ödedi iddiası şu açıdan önemli...

Burhan Karagözlü iddiaya göre kurucu rektörü Fetö'den tutuklu Yalova Üniversitesi'nden en çok ihale alan iş adamı.

Hal böyleyken bu ilişki son derece şaibeli gibi duruyor.

Yalova Üniversitesi kurucu Rektörü Niyazi Eruslu Fetö'den tutuklanınca yerine üniversitenin kuruluşundan bu yana birlikte görev yaptığı ve akademik idari personelden sorumlu rektör yardımcısı olan Hüseyin Yıldırım atanmıştı.

Yalova Üniversitesinde paralel kadrolaşmanın sorumlusu olduğu iddia edilen Yıldırım'ın göreve getirilmesi şaşkınlıkla karşılanmış, konuyla ilgili olarak Zaman'a konuşan bazı akademisyenler, “Yıldırım, akademik idari personelden sorumlu rektör yardımcısıydı. Üniversite kurulduğunda rektör Niyazi Eruslu ile birlikte geldiler. Bütün akademik ve idari atamaları rektörle birlikte yaptılar. Eğer bugün üniversitemizde paralel kadrolaşmadan bahsediliyorsa bu rektör ile Hüseyin Yıldırım'ın eseridir. Yıldırım, YÖK üyesi olduktan sonra bir takım yetkileri olduğu gerekçesiyle paralelci oldukları belli olan insanlara kadro verilmesine vesile olan isimdir. Maalesef üniversitemizde akademik kadronun yüzde 60, 70'i paralelci” demişlerdi.

Şu an FETÖ/PDY'nin Yalova Üniversitesindeki yapılanmasının görüldüğü dava da çıkan ara kararda hakkında savcılık soruşturması istenen Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım'ın, Fetö'den yargılanan eski Ak Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı Burhan Karagözlü tarafından ev kirasının neden ödendiğinin de savcılık eliyle araştırılması lazım.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/06/08/yildirim-sahsimin-bilgisi-yoktur/

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.