REVİZYON'A KONUŞTU...
Son Dakika/Özel Haber  Çınarcık Belediye Başkanının "rafa kaldırdık" dediği Sahil Dolgu Projesiyle ilgili Flaş gelişme...

Projenin yapı müteahhidi olan Düzce Denizcilik firması ortaklarından Alpay Türkoğlu Revizyongazetesi.com'a konuştu. Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ'ın sorularını yanıtlayan Alpay Türkoğlu,"Dolgu Projesini yapacağız" dedi.

Çınarcık Belediye Başkanının "Projeyi rafa kaldırdık, firma isterse Aralık ayına kadar süresi var" açıklamalarını hatırlatan KORKMAZ'ın, "Başkanla aranızda iletişim kopukluğu mu var?" sorusuna "evet biraz oldu " diye cevap veren Alpay Türkoğlu,"Firmanın devir işlemleriyle uğraştık. Şirketin gemi, malzeme ve sokak borcuna varana kadar çok ciddi bedeller ödedik. Beklemediğimiz şeyler çıktı ama hepsini kuruşuna kadar ödedik. Geçmiş kredi tükenikliğinin bizim üzerimizdeki etkisi de hoş değildi. Bunları aştık. Projeyi amatör bir elden aldık. Ben inşaat mühendisiyim. Bir ortağım var İrfan Bey, o da inşaat mühendisi. Levent Paşa var. Levent Ersöz. İdo'yla bazı sorunlar vardı, onları aştık. İdo, şirketin geçmiş sicilinden dolayı bazı şartlar getirdi. Gerekli şartları teminatları yerine getirdik ve bugün ido ile sözleşme imzaladık. Sizde geçen haberini verdiğiniz gibi yeni bir gemi aldık. Mina adlı gemiden sonra Işık 3 gemisini de alıyoruz. Açıkça söylemek gerekirse yılbaşından sonra bir git-gel yaşadık projeyle ilgili ama verilmiş sözler ve ortada bir sözleşme var. Çınarcık Sahil Dolgu Projesini bitirip teslim edeceğiz. Sahil Dolgu Projesi 3 tane taşı getir koy gibi basit bir proje değil. Bu proje dışında teklif verdiğimiz sözleşme imzaladığımız projeler var. Çınarcık'ta ki projeyle alakalı DLH'ye bize denetçi atayın dedik yazı yazdık. Vali Bey'e de gittik. Aynısını söyledik. İlla denetlemeyi Valilik yapacaksa biz buna da razıyız dedik. Burada gittik Çevre Korumayla görüştük ve gelecek olan malzemenin incelemesini yaptırdık. Şu an da projeyle ilgili bir engel yok. En kısa zamanda Çınarcık Belediye Başkanına da bir nezaket ziyaretinde bulunacağız ve sizin de onayınızla bu şekilde devam etmek istiyoruz diyeceğiz." dedi.

DOLGUCULAR GEMİ ALDI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.