Sat sat nereye kadar?
Yalova’da AKP’li Çiftlikköy Belediyesi’nin yerel seçimlere kısa bir süre kala kamuya terk edilmiş yeşil alanları satışa çıkardığı iddia edildi. İddianın sahibi ise Çiftlikköy’ün eski CHP’li Belediye Başkanı.

ESKİ BAŞKAN UYARDI!

Çiftlikköy Belediyesi’nin 3 Ekim tarihinde belediyeye ait arazilerden 13 tanesini satışa çıkarması İyi Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Metin Dağ’ın tepkisini çekti. Başkan Dağ, "Çiftlikköy Belediyesi’nin satmış olduğu 5 arsa ileride Çiftlikköy Belediyesi’nin başına büyük problemler açabilir." dedi.

Basın kuruluşlarına yollanan yazılı açıklamasında, yıllarca belediye başkanlığı yapmış bir kişi olarak uyarma sorumluluğu taşıdığını belirten Metin Dağ, "Bu arsaların 5 tanesi kamuya terk edilmiş yeşil alanlardır. Önceki sahipleri tarafından dava açılması halinde Çiftlikköy Belediyesi’nin başına büyük sıkıntılar açılabilir. Bunun bir örneğini geçmişte (AKP'li) Yalova Belediyesi yaşamıştı." dedi.

PES ARTIK!

Yetkililerin ve Ak Partili yöneticilerin bu konuya duyarsız kalmaması gerektiğini kaydeden Metin Dağ, "Gerçekten yazık. Pes artık diyorum. Çiftlikköy Belediyesi’ni yönetenlerin beceriksizliği ileride Çiftlikköy halkına bedeller ödetecek." dedi.



YEŞİLAY ŞUBE BAŞKANI DA TEPKİ GÖSTERDİ

AKP'li Çiftlikköy Belediyesi'nin yaptığı arsa satışlarına bir tepki de Ak Parti'li olan Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın'dan geldi.

Ak Parti'li Ali Faik Aydın yaptığı paylaşımda,"Siyasi polemiklere girmeden ÇİFTLİKKÖYÜ müzün gerdanlıklarının satılmasına şiddetle karşı çıkıyor,karşı çıkmaya da davet ediyorum." dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.